Home » » IQ ραδικιού

IQ ραδικιού

Από giorgis , Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009 | 1:40 μ.μ.

Οι μπάτσοι δεν μπορούν να «φυλάξουν» τα σπίτια τους, θα έχουν την δυνατότητα να «προστατέψουν» το «κοινωνικό σύνολο»;
Πλάκα κάνουμε φυσικά.
Οι μπάτσοι σίγουρα ξέρουν να προσφέρουν «προστασία» εκεί που πρέπει και μάλιστα που είναι προσοδοφόρα γ’ αυτούς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ που υπάρχει σήμερα στα «ΝΕΑ»: «από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 18 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Λεκανοπεδίου και κατά βάση σε περιοχές του Δήμου της Αθήνας, έγιναν επτά διαρρήξεις σε διαμερίσματα αστυνομικών με τους άγνωστους δράστες να αναζητούν και να αφαιρούν αποκλειστικά τα υπηρεσιακά πιστόλια και να μην πειράζουν τίποτε άλλο από την οικοσκευή.
Από το μπαράζ των διαρρήξεων οι δράστες έχουν ήδη δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο με οκτώ πιστόλια, αφού σε μία περίπτωση βρήκαν εκτός από το υπηρεσιακό κι ένα δεύτερο, ιδιωτικό, όπλο που κατείχε αστυνομικός».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ακόμα ότι: «Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι πρόκειται για μία ανοικτή απειλή προς το Σώμα των αστυνομικών από τρομοκρατική οργάνωση».

Αν ισχύουν αυτά που γράφει η εφημερίδα, οι μπάτσοι της «αντιτρομοκρατικής» πρέπει να έχουν IQ ραδικιού.

Σιγά, να ήθελαν οι οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας να προμηθευτούν τον οπλισμό τους κάνοντας διαρρήξεις σε σπίτια μπάτσων!
Πέρα απ’ το ότι ο οπλισμός των μπάτσων είναι απαρχαιωμένος, θα ήταν εντελώς ηλίθιο να αναλάβει κάποιος το ρίσκο για να μπουκάρει σε ένα σπίτι μπάτσου απλώς με την πιθανότητα να προμηθευτεί ένα πιστόλι.

Οποιοσδήποτε μπορεί στην «ελεύθερη αγορά», χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες διασυνδέσεις, να προμηθευτεί ολόκληρο «οπλοστάσιο», τελευταίας τεχνολογίας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:38 μ.μ.

ΥΠΆΡΧΕΙ ΄'ΥΣΗ,ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΦΡΟΥΡΟΎς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎς ΝΑ ΦΥΛΆΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ.!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger