Home » » Μια απ' τα ίδια

Μια απ' τα ίδια

Από giorgis , Σάββατο 25 Απριλίου 2009 | 1:43 π.μ.

«Oποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει/ τον πόλεμο τον χάνει», έγραφε ο Καμπανέλης στο «Παραμύθι χωρίς όνομα».
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους περισσότερους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Εχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα ότι τις επόμενες «μάχες» των εκλογών –για το ευρωκοινοβούλιο και τις εθνικές εκλογές- τις χάνουν πανηγυρικά και ότι ο επόμενος θίασος που θα ανέβει στην κυβερνητική σκηνή θα είναι Πασοκικός και κάποιοι απ’ αυτούς δεν διστάζουν να το ομολογήσουν δημόσια.
Όπως κάνει σήμερα ο Θ. Γιαννόπουλος στον «Κόσμο του Επενδυτή».

Αυτή η κυβερνητική αλλαγή για τον εργαζόμενο λαό δεν θα σημαίνει τίποτα. Θ’ αλλάξει ο Μανολιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς, που λέει και μια λαϊκή παροιμία.

Και η καινούργια κυβέρνηση θα παραλάβει «καμένη γη», ως συνήθως, και άιντε πάλι λιτότητα για τον εργαζόμενο λαό για να «περιορίσουν τα ελλείμματα» που είναι το καινούργιο τους τροπάρι.

Μας το είπε προχτές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Πού πήγαν τα 80 δισ. ευρώ;» που αύξησε το έλλειμμα η ΝΔ από το 2004, αφού δεν πήγαν στην Παιδεία, στην Υγεία, στις κοινωνικές δαπάνες ρώτησε ο Παπανδρέου.

Θα του πούμε εμείς. Εκεί που πήγαν και τα άλλα, τα 73 δισ. ευρώ, που αύξησε το χρέος το ΠΑΣΟΚ από το 1999 μέχρι το 2004.

Στις τσέπες των ντόπιων πλουτοκρατών πάνε τα χρέη που φορτώνουν στο ελληνικό λαό να τα πληρώσει και η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger