Home » , » Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Από giorgis , Τετάρτη 13 Μαΐου 2009 | 4:32 μ.μ.

Στέλεχος πολυεθνικών, και άνθρωπος του μεγάλου κεφαλαίου, το πρόσωπο που επέλεξε ο Καρατζαφέρης να ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου.
Η Νίκη Τζαβέλλα υπήρξε βουλευτής επικρατείας της Ν.Δ, διοικητής ΟΑΕΔ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Λάτση, επίσης αντιπρόεδρος της «Intracom» και της «ΟΕΟΑ Αθήνα 2004».
Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη. ενώ παράλληλα εργάζεται και ως εντεταλμένη σύμβουλος «Διεθνούς Ανάπτυξης» στον όμιλο του ΑΝΤ1.

Με τέτοιο «πλούσιο» βιογραφικό δεν μπορούσε παρά να είναι ένα άτομο που θα δείχνει απέχθεια απέναντι σε κάθε λαϊκή, αγωνιστική κινητοποίηση, θα ζητάει ιδιωτικοποίηση των συστημάτων ασφάλισης, περισσότερη αστυνομοκρατία με έντονες ρατσιστικές απόψεις.

Κι’ αυτά τα συμπεράσματα δεν τα βγάλαμε μόνο διαβάζοντας το βιογραφικό της αλλά κυρίως ακούγοντας την να δίνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Και τι δεν μας είπε!!! Για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών που έχει αυξηθεί», και φυσικά συνιστά περισσότερη αστυνομοκρατία. Οτι «από πέρυσι τον Δεκέμβριο υπάρχει μια κατάσταση χαώδης στη χώρα», που θα αναλάβει το Καρατζαφέρειο μόρφωμα «να επιβάλλει τάξη» (αυτό δεν το είπε έτσι ακριβώς αλλά το υπονόησε).
Οτι όποιος κατεβαίνει σε πορεία «την ταλαιπωρεί ως πολίτη»… Εξαπέλυσε μύδρους με στόχο όσους «κόπτονται υπέρ των μεταναστών» κ.λπ.

Μετά απ’ αυτά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger