Home » , » Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Από giorgis , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 | 6:21 μ.μ.

Τελικά οι μεγάλοι έρωτες δεν κρύβονται. Και ειδικά όταν πρόκειται για έρωτα μεταξύ δυο τόσων πληθωρικών ατόμων όπως ο Θ. Πάγκαλος και ο Γ. Καρατζαφέρης.

Ειδικά ο πρώτος απ’ αυτούς αφού έχει απορρίψει τους πολιτικούς έρωτες σχεδόν με τους πάντες δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία του για το πολιτικό μόρφωμα ΛΑΟΣ και τον αρχηγό του.

Την σχέση του Πάγκαλου με τους κομμουνιστές την ξέρουμε. Είναι ηλίθιοι μας είπε όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ αφού «Ο κομμουνισμός μάς τέλειωσε. Ξόφλησε. Γεμίσαμε πουτάνες και υπηρέτριες».
Αλλά και για τον σημερινό αρχηγό του δεν έχει την καλύτερη ιδέα. «Εγώ δεν είμαι φίλος του κυρίου Παπανδρέου ούτε υπάρχει καμία προοπτική να γίνουμε φίλοι στο μέλλον (...) Με το που ανέλαβε (σ.σ. ο Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών επί Σημίτη) εμφανίστηκε ένα σύνολο ανθρώπων που δε μιλάνε καν καλά ελληνικά - διότι είναι Ελληνοαμερικανοί - πάντες μέσα στο υπουργείο. Οι διπλωμάτες γελάνε... "Στους διαδρόμους του υπουργείου" λένε "επίσημη γλώσσα είναι η αγγλική με αμερικανική προφορά". Οχι ότι η χρήση της αγγλικής αποτελεί κανενός είδους ένδειξη για μειωμένη εθνική συνείδηση, αλλά το να υπηρετείς στο υπουργείο Εξωτερικών μιας χώρας και η μητρική σου γλώσσα να είναι άλλη, οπωσδήποτε σοκάρει», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο «Βήμα». (3/10/1999)

Με τον Καρατζαφέρη όμως έχει μια ιδιαίτερη σχέση. «Ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης είναι παλιός μου γνωστός. Ξέρω πολύ καλά και τον αδερφό του και την οικογένεια όλη. Είμαστε φίλοι. Ο ίδιος δεν είναι ρατσιστής, είναι αυτό που λέμε γνήσιος», δηλώνει δημόσια ο Θ. Πάγκαλος.

Και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ούτε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κρύβει τον θαυμασμό και τον έρωτα του με τον Θ. Πάγκαλο: «Είναι χαρισματικός, είναι ελεύθερος, δεν μπαίνει σε ράγες, μπορεί και λέει πράγματα τα οποία τα πιάνουν οι άλλοι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (...) Συχνά κάνουμε πλάκα και μέσα στη Βουλή».

Είναι αυτό που λέμε: Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger