Home » , » Πολιτικά παχύδερμα

Πολιτικά παχύδερμα

Από giorgis , Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009 | 4:40 μ.μ.

Τέτοια πολιτικά παχύδερμα, όπως είναι οι σημερινοί κυβερνητικοί «αρμόδιοι» μόνο σε χώρες του λεγόμενου «τρίτου κόσμου» μπορεί να συναντήσει κανείς. Οι ροχάλες που πέφτουν εναντίων τους είναι βροχή και καθημερινές. Κι αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Κανείς τους δεν έχει την παραμικρή τσίπα να παραιτηθεί απ’ την καρέκλα του. Ολοι σφυράν αδιάφοροι άσχετα όσα μπινελίκια ακούν σε βάρος τους.

Και καλά, γράφουν στα παπάρια τους όσα ακούγονται στους χώρους δουλειάς και στα καφενεία. Εδώ και αστικές αντιπολιτευόμενες φυλλάδες γράφουν –έστω και «στρογγυλεμένα»- ότι τούτος ο κυβερνητικός θίασος έχει επιδοθεί σε ένα όργιο ρεμούλας και λαμογιάς και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κουκουλώσει τα σκάνδαλα του.

Ένα μικρό απόσπασμα απ’ τα σημερινά «Νέα»:

«Η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη είχαν τη νομική δυνατότητα να προλάβουν την απόδραση των δύο κατηγορουμένων, αλλά δεν το έπραξαν.

Η διαφορετική μεταχείριση των εμπλεκομένων στην ίδια υπόθεση (σ.σ αναφέρεται στο σκάνδαλο "Ζήμενς") δικαιολογημένα δημιουργεί υπόνοιες ότι η κυβέρνηση φοβήθηκε αποκαλύψεις, αν κατέθεταν τα δύο πρώην μεγαλοστελέχη της γερμανικής εταιρείας, που τώρα διαφεύγουν.

ΠΑΡΑ τις προεκλογικές εξαγγελίες της για σεμνότητα και ταπεινότητα η κυβέρνηση συνέδεσε τη θητεία της με πλήθος σκανδάλων.

ΚΑΙ ο τρόπος που διαχειρίζεται τη διερεύνησή τους αποτελεί ένα ακόμη, ίσως μάλιστα μεγαλύτερο, σκάνδαλο»

Και οι «αρμόδιοι» περί άλλα τυρβάζουν. Τώρα θα πείτε ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν οι καρεκλοκένταυροι της Ν.Δ; Σωστό κι αυτό ….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger