Home » » Στο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές

Από giorgis , Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009 | 4:57 μ.μ.

Προεκλογικό «άρωμα» εκπέμπει ένα ακόμη κυβερνητικό νομοσχέδιο, αυτό του υπουργού Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλου για τη μερική εξομοίωση περίπου 60.000 εργαζομένων στο δημόσιο με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) με τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, αναφέρει μια εφημερίδα, ενώ άλλο δημοσίευμα εστιάζετε στις δηλώσεις της Μ. Δαμανάκη σύμφωνα με τις οποίες καταγγέλλεται «βιομηχανία πελατειακών σχέσεων» που έχει στήσει το κόμμα της Ν.Δ.

Αφορμή για τις καταγγελίες της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε διάταξη (άρθρο 14) του φορολογικού νομοσχεδίου που δίνει το ελεύθερο στον υπουργό Οικονομικών να μοιράζει χωρίς διαδικασία κρατικό χρήμα σε κάθε είδους πολιτιστικά, αθλητικά, περιβαλλοντικά σωματεία και ιερούς ναούς!

«Πρόκειται για μία απαράδεκτη κατάσταση που επιστρέφει την Ελλάδα στη δεκαετία του 50, όπου σωματεία και ιερείς θα συνωστίζονται στην πόρτα του υπουργού Οικονομίας για να κάνουν το οτιδήποτε, από εκδηλώσεις ως επισκευές ιερών ναών», τονίζει στις δηλώσεις της η Δαμανάκη.

Σωστά όλα αυτά μόνο που έχει επιλεκτική μνήμη η πρώην «κομμουνίστρια» και νυν «σοσιαλίστρια» βουλευτίνα.
Παρόμοια τακτική εφάρμοζε και το κόμμα στο οποίο ανήκει κάθε φορά που πλησίαζαν εκλογές και το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger