Home » , » Αφόδεψε η φοράδα στον Γενή Κουλέ

Αφόδεψε η φοράδα στον Γενή Κουλέ

Από giorgis , Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009 | 3:25 μ.μ.

"Βαρύτατες είναι οι ευθύνες όσων χειρίσθηκαν την υπόθεση Siemens, με αποκορύφωμα τη χθεσινή απόφαση του γερμανικού συνταγματικού δικαστηρίου για την τύχη του κ. Χριστοφοράκου.
Η ηγεσία της Δικαιοσύνης οφείλει να αποδώσει ευθύνες στους λειτουργούς της, οι οποίοι επέδειξαν αμέλεια ή έλλειψη επαγγελματισμού. Ταυτοχρόνως, θα πρέπει να εξετάσουμε πολύ σοβαρά τις παθογένειες της ελληνικής Δικαιοσύνης, οι οποίες δεν της επιτρέπουν σχεδόν ποτέ να διερευνήσει επαρκώς μεγάλες υποθέσεις. Το κοινό αίσθημα προκαλείται, πλέον, βάναυσα από το γεγονός πως η δικαστική έρευνα για τα μεγάλα σκάνδαλα αργεί πάντοτε απελπιστικά και σπανίως καταλήγει σε καταδίκες των υπευθύνων".

"Καθημερινή"

Δεν επανήλθαμε στις εξελίξεις στο σκάνδαλο της «Ζήμενς» ούτε στην κατάληξη που είχε η ιστορία με τον Χριστοφοράκο.
Και αυτό γιατί δεν είχαμε κάτι καινούργιο να πούμε αφού στην ανάρτησή μας που είχε τίτλο «Μιλημένα και συμφωνημένα» είχαμε προβλέψει την εξέλιξη και αυτού του σκανδάλου.
(Δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη. Αρκεί να γνωρίζει κανείς την λειτουργία του καπιταλισμού).

Και μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί η σημερινή διαπίστωση της «Καθημερινής» ότι «το κοινό αίσθημα προκαλείται, πλέον, βάναυσα» με την εξέλιξη που είχε αυτή η ιστορία.
Αφόδεψε η φοράδα στον Γενή Κουλέ, που θα ‘λεγε κι ο Τράγκας επειδή η αστική τάξη δεν διστάζει να μην κρατάει ούτε τα προσχήματα στις λοβιτούρες της.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger