Home » » Στον αστερισμό Χρυσοχοϊδη-τρομοϋστερίας

Στον αστερισμό Χρυσοχοϊδη-τρομοϋστερίας

Από giorgis , Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009 | 3:10 μ.μ.

Μπήκαμε για καλά στον αστερισμό Χρυσοχοϊδη-τρομοϋστερίας.
Αφού ξανάνοιξε την υπόθεση 17 Νοέμβρη, κυνηγώντας φαντάσματα, αφού «αναβάθμισε» την ιστορία με τα παιδιά που φέρονται μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων Φωτιάς –με πιθανή υπόδειξη του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιάννης Τέντες, ζητά να συγκληθεί ολομέλεια Εφετών και να ανατεθεί η υπόθεση σε εφέτη ανακριτή- τώρα αναζητάει πληρωμένους χαφιέδες.

Με σημερινή ανακοίνωση του που υπογράφει μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου επικηρύσσει με το τεράστιο ποσό των 600.000 (!!!) ευρώ τους καταζητούμενους Συμεών Σεϊσίδη, τον αδελφό του Μάριο και τον Γρηγόρη Τσιρώνη.
Μάλιστα στο κείμενο της επικήρυξης τονίζετε ότι αν υπάρξουν χαφιέδες το κράτος τους θα τους προστατέψει εξασφαλίζοντας ανωνυμία «ένταντι κάθε αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Εδώ να θυμίσουμε κάποια πράγματα για ποιο λόγο θεωρούνται καταζητούμενοι αυτοί οι τρείς.
Τους χρεώνουν την συμμετοχή τους στην «συμμορία με τα μαύρα» που λήστεψε μια τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας και είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Δημητράκη.

Ισως να θυμάστε τις φρικιαστικές εικόνες που είχαμε δει τότε απ’ τις τηλεοράσεις. Ενας άνθρωπος, ο Γ. Δημητράκης, να βρίσκετε αιμόφυρτος στο έδαφος με δυο σφαίρες στην κοιλιά και μια στο στήθος. Να δένεται πισθάγκωνα με χειροπέδες, μπάτσοι να του ρίχνουν κλωτσιές στα μουλωχτά και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ να τον γυρίζουν ανάποδα για να του βάλουν τον ορό στο χέρι, χωρίς οι μπάτσοι να συγκινούνται και χωρίς αυτοί να έχουν τη στοιχειώδη ευαισθησία να ζητήσουν την αφαίρεση των χειροπέδων από ένα βαριά τραυματία που ούτως ή άλλως ήταν αφοπλισμένος και ακίνδυνος για οτιδήποτε.

Την υπόθεση τότε είχε αναλάβει ο γνωστός Διώτης, που δοκιμάσει να επαναλάβει το έγκλημα του «Ευαγγελισμού». Δηλαδή, να ανακρίνει στην Εντατική τον τραυματία, χωρίς την παρουσία συνηγόρου.
Το προσπάθησε δυο φορές, αλλά δεν το κατόρθωσε γιατί αντέδρασαν έντονα οι γιατροί του νοσοκομείου δηλώνοντας ότι ο τραυματίας δεν μπορεί να ανακριθεί, διότι δεν έχει διαύγεια πνεύματος εξ’ αιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έφερε.

Εκτοτε η ιστορία των «ληστών με τα μαύρα» δεν είχε καμιά εξέλιξη μέχρι που ήρθε τώρα ο Χρυσοχοϊδης στα πλαίσια του δόγματος «τάξη και ασφάλεια» που θέλει να επιβάλλει, να την ξεθάψει , δίνοντας τα περιθώρια στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των μπάτσων να επιδοθούν στην καλλιέργεια ενός κλίματος γενικευμένης τρομοϋστερίας.

Ας καταλάβουν όμως τα κοράκια της κρατικής τρομοκρατίας ότι το 2009 δεν είναι 2002 και αυτό το έδειξαν οι πρόσφατες κινητοποιήσεις των κατοίκων των Εξαρχείων.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger