Home » » Κραγμένα παπαγαλάκια της "αντιτρομοκρατικής"

Κραγμένα παπαγαλάκια της "αντιτρομοκρατικής"

Από giorgis , Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009 | 8:52 μ.μ.

Τα κραγμένα φερέφωνα της «αντιτρομοκρατικής» Σόμπολος και Καραμήτρου ξεσάλωσαν πάλι στο δελτίο ειδήσεων του Mega αναφερόμενα στον προκήρυξη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς- Φράξια Μηδενιστών» που είδε το φως της δημοσιότητας.

Για στοιχεία που διαθέτουν οι ασφαλίτες και δεν κοινοποιούν σε βάρος προσώπων αναφέρθηκε η Καραμήτρου, είκοσι νέες συλλήψεις προανάγγειλε ο Σόμπολος.

Κι απ’ την άλλη έκαναν ότι μπορούσαν να απαξιώσουν την διαβεβαίωση της οργάνωσης ότι «είμαστε άνθρωποι που τιμάμε τα λόγια μας ως συμβόλαιο ζωής. Γι' αυτό το λόγο θα ήμασταν τουλάχιστον λιγόψυχοι και ασυνεπείς με τον εαυτό μας εάν απαρνούμασταν τις θέσεις και τις αρχές μας σε περίπτωση σύλληψης, λέγοντας πως αποκηρύσσουμε και καταδικάζουμε οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια, ή αν δηλώναμε πως δεν γνωρίζουμε την οργάνωση την οποία συμμετέχουμε, όπως διέρρευσε από τους δημοσιογράφους ότι δήλωσαν δύο από τους συλληφθέντες. Πράγμα λογικό για τα παιδιά αφού δεν είχαν καμία σχέση μαζί μας».


Την στιγμή που ακόμα και συντηρητικές φυλλάδες μιλούν για «σαθρό» κατηγορητήριο» που βαρύνει τους συλληφθέντες, όταν είναι φανερό ότι τα «αποδεικτικά στοιχεία» που επικαλούνται οι ασφαλίτες για να «αιτιολογήσουν» τις συλλήψεις μόνο σε ένα χουντικό δικαστήριο θα μπορούσαν να σταθούν, τα συγκεκριμένα παπαγαλάκια το βιολί βιολάκι στον χαβά που συντονίζουν οι μαέστροι της «αντιτρομοκρατικής».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger