Home » , » Απάντηση υπάρχει;

Απάντηση υπάρχει;

Από giorgis , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009 | 3:09 μ.μ.

Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την πρόταση που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ:

"Μιας και η κυβέρνηση, ο ΣΕΒ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, ισχυρίζονται ότι τους ενδιαφέρει η προκοπή της κοινωνικής ασφάλισης και το καλό των εργαζομένων, καθώς και η διαφάνεια, ας ζητήσουν τη ζωντανή μετάδοση από την κρατική τηλεόραση όλων των μεταξύ τους συναντήσεων και συζητήσεων. Θα είναι μία ευκαιρία να δει ζωντανά ο λαός την απάτη", δήλωσε ο Μάκης Μαϊλης.

Φυσικά εκτιμούμε ότι μια τέτοια πρόταση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή.
Σιγά μην δεχθούν να γίνουν ρόμπες δημοσίως και με την συναίνεση τους οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, σιγά μην αποδεχθεί η κυβέρνηση να παραδεχτεί δημοσίως ότι υπακούει στα κελεύσματα της Ε.Ε και των ντόπιων πλουτοκρατών που ζητούν να γίνει παρελθόν κάθε ασφαλιστικό δικαίωμα που απέμεινε στους εργαζομένους.

Όλα όμως τα ΜΜΕ που ξεσπάθωσαν ενάντια στην συμβολική κατάληψη του υπουργείου εργασίας που έκαναν τα χτες τα στελέχη του ΠΑΜΕ τώρα τι έχουν να πουν; Ολοι αυτοί που κόπτονται για την «διαφάνεια», την «διαβούλευση» και όλα τα σχετικά που μας παπαγαλίζουν θα πιέσουν τους «κοινωνικούς εταίρους» να μάθει και η «πλέμπα» τι συζητούν πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες των υπουργείων;
(Εδώ κολλάει το «λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα).

Θα σφυρίξουν αδιάφορα ….
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger