Home » » Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη

Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη

Από giorgis , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009 | 2:44 π.μ.


Παρακολουθήσαμε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο τον πρωθυπουργό να εκφέρει μια έκθεση ιδεών περιμένοντας να βαθμολογηθεί από τους «καθηγητές» των Βρυξελλών.

Τα είπε όσο μπορούσε «στρογγυλεμένα» είναι η αλήθεια – γ’ αυτό και η Ν.Δ τον έκραζε ζητώντας να σταματήσει την διπλοπροσωπία λέγοντας στην ανακοίνωση της «η κυβέρνηση να βρει το πολιτικό θάρρος να αποδεσμευτεί από τις προεκλογικές υποσχέσεις και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης».
Πιέζει η Δεξιά να εφαρμοστούν όσο πιο σύντομα γίνεται οι οδηγίες που επιβάλλουν οι επικυρίαρχοι της Ε.Ε, και να γίνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «ο νεκροθάφτης όποιων δικαιωμάτων έχουν απομείνει, στην Ασφάλιση, στους μισθούς και στις εργασιακές σχέσεις», όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Η πορεία που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ είναι προδιαγεγραμμένη. Τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης θα τα φορτωθούν πάλι τα λαϊκά στρώματα.
Αλλωστε δεν είναι τυχαία η τρομοκρατία των αριθμών που μας έχουν εξαπολύσει αυτές τις μέρες, με τον Α. Λοβέρδο να δίνει ρεσιτάλ σ’ αυτό το σπορ.
Απλώς ο Παπανδρέου θέλει να μην φανεί σαν «βιασμός» αλλά σαν «κοινή συναίνεση».

Δεν είναι τυχαίο ότι προς αυτή την κατεύθυνση έχουν εξαπολυθεί όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που υπηρετούν το σύστημα.
Απ’ τον Χατζηνικολάου μέχρι τον Πρετεντέρη. Αφού δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό απόλαυσε τον μας λένε.

Κι αυτό δυστυχώς είναι το δράμα. Ότι το μαχητικό εργατικό κίνημα είναι ανύπαρκτο γ΄ αυτό μπορεί και το κεφάλαιο να ασελγεί στο κορμί του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger