Home » » "Φωτισμένος ποιμένας"

"Φωτισμένος ποιμένας"

Από giorgis , Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 | 7:41 μ.μ.

Ότι ο σκοταδισμός και οι μεσαιωνικές απόψεις αρκετών αρχιρασοφόρων είναι έκδηλες σε κάθε εμφάνισή τους δεν χρειάζεται, να το συζητάμε.

Ενας απ’ αυτούς τους παναγριότατους είναι και ο δεσπότης Πειραιά, Σεραφείμ Μετζελόπουλος.

Είχαμε ξαναασχοληθεί μ’ αυτόν τότε που σε κήρυγμα που έκανε στο «ποίμνιο» του αναφέρθηκε στην δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Παράτησε το καλυμμαύχι του δεσπότη και φόρεσε την τήβεννο του δικαστή βγάζοντας απόφαση.
Το θύμα «είναι ο ίδιος υπαίτιος για τη δολοφονία του», αφού σύμφωνα πάντα με τον αρχιρασοφόρο «οι "τέτοιοι" πάνε γυρεύοντας».
Και για να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι το πόρισμα του είναι σωστό συμπλήρωσε: «Οι γκέι είναι ηθικά απονευρωμένοι, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής, που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής περιττωμάτων».

Τώρα άμβωνα βρήκε σε Κυριακάτικη λαχανοφυλλάδα για να ψάλει ένα τροπάρι που θα ήταν άπαιχτο σαν σενάριο θεατρικής κωμωδίας.

Πάμε να παρακολουθήσουμε λίγο τα «θεόπνευστα» κηρύγματα του.
Πρώτος στόχος του ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «που είναι ένας άνθρωπος ο οποίος σκέπτεται πολύ, ομιλεί λιγότερο» ενώ «ο λαός αυτή την στιγμή θέλει να δει μπροστά του έναν άνθρωπο πύρινο, ο οποίος θα ανατρέψει κάθε είδους επιθετικότητα από τα σκοτεινά κέντρα τα οποία διαχρονικά στρέφονται κατά της Εκκλησίας».
Στα κέντρα αυτά, υπάγονται και οι τέκτονες, αφού σύμφωνα με τον δεσπότη «15 στοές λειτουργούν στον Πειραιά στις οποίες λατρεύεται ο Εωσφόρος». Και δεν αρκείται στις δηλώσεις του ο αρχιρασοφόρος. «Θα στείλω μια αίτηση στον υπουργό Οικονομικών, τον κ. Παπακωνσταντίνου, να καταργηθεί το Τεκτονικό Ιδρυμα γιατί έχει παρεκκλίνει του σκοπού του και λατρεύει τον διάβολο», μας λέει.

Ούτε και οι πολιτικάντηδες αποφεύγουν τα βέλη του δεσπότη αφού «γίνεται πολύς λόγος για τις εικόνες στα σχολεία. Να κατέβουν οι εικόνες για να αποσχηματιστούν τα σχολεία από τη θρησκευτικότητα».
Και μπορεί να μην απειλεί με αφορισμούς όμως δηλώνει ότι «θα απαγορεύσω σε οποιονδήποτε πολιτικό άντρα που ψηφίσει αυτή την απόφαση να ξαναπλησιάσει εκκλησία, να ξαναεμφανιστεί σε πανήγυρη, θα στηλιτεύσω την κυβέρνηση δημόσια, θα ζητήσω την παραίτησή της και θα πω ότι είναι όργανο των σκοτεινών δυνάμεων».
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε και για τις πολιτικές φιλοδοξίες του δεσπότη: «Δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να εκτεθώ και εγώ ως υποψήφιος βουλευτής σε κάποιο κόμμα, να εκλεγώ, να είμαι στην βουλή να νομοθετώ. Υπάρχει όμως το ασυμβίβαστο. Εάν προχωρήσουν όμως σε αυτά που λένε, θα κατέβω και εγώ και άλλοι ιεράρχες. Θα ενταχθώ σε ένα κόμμα για να διεκδικήσω τα δίκαια της Εκκλησίας και του γένους».

Η πολυσχιδείς δραστηριότητα όμως του δεσπότη δεν περιορίζετε στα καθ’ υμάς. Υπερβαίνει τα σύνορα και φτάνει μέχρι τον … Καντάφι. «Ετοιμάζω δε, και μια απάντηση και στον κ. Μουαμάρ Καντάφι» μας λέει «για το θέμα του Ισλαμ, αυτής της ψευδοθρησκείας, ενός τυχοδιώκτου εμπόρου της Μέκκας, που τόλμησε να πάει στην Ιταλία και να καλέσει εκεί κάποιες ευειδείς κυρίες και να τους πει ότι ο Χριστός δεν είναι αληθινός θεός», μας γνωστοποιεί ο αρχιρασοφόρος. Τρέμε Καντάφι δηλαδή…

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Είναι το σημείο που αναφέρετε στους gay. Απολαύστε τροπάρι «θρησκευτικού ηγέτη»:

"Εβαλαν στο Διαδίκτυο δύο όρχεις, εικόνα δύο διδύμων, και πάνω εκεί το όνομα μου. Και με αποκάλεσαν παπάρα και τσόκαρο. Οφειλα απέναντι σε αυτή τη χυδαιότητα να αμυνθώ. Οπως και όφειλα να αμυνθώ απέναντι στον κ. Βαλιανάτο, πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού, ο οποίος είπε εις πάντας ότι εγώ δήθεν είμαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Σεργιανόπουλου.

Εγώ όμως ως ταπεινός διάκονος του Θεού έχω την υποχρέωση να πω τα πράγματα με το όνομα τους: το ομοφυλοφιλικό κίνημα επιδιώκει να αλλάξει την ανθρώπινη οντολογία.

Πώς να το κάνουμε; Το στόμα είναι για να τρώει, το στομάχι δημιουργεί τη πέψη, το λεπτό έντερο για να αφομοιώνει τα στοιχεία της πέψεως και το παχύ για να αποβάλλει τα περιττώματα.
Δεν μπορεί κάποιος να θεσμοθετήσει διαφορετική πραγματικότητα. Και να θεωρήσει ότι αιδοίον είναι το όργανο της αποβολής των περιττωμάτων. Και από την άλλη, δεν μπορεί να θεωρήσει, στη λεγομένη γυναικεία ομοφυλοφιλία, το στόμα και τη γλώσσα ως γεννητικό μόριον, ως πέος. Αυτά είναι τρομακτικές διαστρεβλώσεις της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και έχουν και τρομακτικές συνέπειες τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Και όφειλαν οι γιατροί να τα έχουν επισημάνει.

Εχει τελειώσει το θέμα. Και ιατρικά και νομικά. Οι ομοφυλόφιλοι δεν αποτελούν ψυχιατρικά νοσούντες.
Αυτοί που το λένε δεν είναι αληθείς ιατροί. Από την εισαγωγή του πέους εις τον πρωκτόν, για να το πω χοντρά και να το καταλάβει και ο κόσμος, έρχονται τρομακτικές ασθένειες στον οργανισμό. Γιατί στο χώρο του απευθυσμένου υπάρχουν πολυεκατομμυρια μικροβίων (τα οποία καλώς υπάρχουν), δεν είναι παθογόνα, χρειάζονται για τη διαδικασία που υπάρχει στο σώμα. Οταν όμως εισέλθουν στο σώμα διά της ουρήθρας έχουμε προστατίτιδες, νεφρίτιδες.

Γι' αυτό σήμερα οι άνθρωποι υποφέρουν. Και έχουμε και καρκινογενέσεις. Ταυτόχρονα, εάν χρησιμοποιήσεις τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα στους χώρους των γεννητικών οργάνων, τότε, επειδή η βλεννογόνος συντίθεται από μαλακά μόρια, διά της επιθέσεως των εκεί παροικούντων μικροοργανισμών δημιουργείται άμεσος κίνδυνος καρκινογενέσεων.

Αυτά δεν οφείλει ένας ιεράρχης να τα θέσει υπόψιν του λαού;".

Μετά απ' αυτά εμείς τι να πούμε; Αντε και για αρχιεπίσκοπος. Κάτι τέτοιοι φωτισμένοι "ποιμένες" είναι ότι χρειάζεται το θρησκόληπτο κοπάδι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger