Home » , » Διαφθοράς το ανάγνωσμα

Διαφθοράς το ανάγνωσμα

Από giorgis , Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010 | 2:11 μ.μ.

«Σατανικές συμπτώσεις παρατηρώ στη... διαδικτυακή στελέχωση της δημόσιας διοίκησης με... πλασάρισμα προσώπων που έχουν ηθικό (;) ασυμβίβαστο για τη θέση την οποία καταλαμβάνουν. Ιδιαίτερα τα «συναρμόδια» υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών έχουν αίφνης γεμίσει με στελέχη που υπηρετούσαν μέχρι πρότινος μεγάλο εγχώριο κατασκευαστικό όμιλο. Να υποθέσω ότι η επιλογή έγινε βάσει... βιογραφικού;».

«Παρένθετος»- Εθνος

Δεν έπιασε ξαφνικά αντιπολιτευτικό οίστρο το «Εθνος» και τα χώνει στην κυβέρνηση. Εξάλλου όλη η κυβέρνηση είναι γεμάτη με άτομα που αποτελούσαν (αποτελούν;) στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων.
Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό. Πάντα συνέβαινε στο αστικό πολιτικό σκηνικό. Ισως όχι σ’ αυτό τον βαθμό γιατί κάποτε οι πρωθυπουργοί κρατούσαν κάποια προσχήματα. Ο Παπανδρέου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σ' αυτό το θέμα.

Το «Εθνος» επικεντρώνετε "στα «συναρμόδια» υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών" γιατί το αφεντικό του, μεγαλοκατασκευαστής εθνικών έργων Μπόμπολας -μετά την δολοφονική κατολίσθηση των Τεμπών στην οποία ο όμιλος του κατηγορείτε για κατασκευαστικές ανεπάρκειες-, είναι σε αντιπαράθεση με κυβερνητικούς παράγοντες.

Μια ματιά σ’ αυτή την ανάρτησή μας διαπιστώνετε ότι δεκάδες άτομα που μέχρι τώρα ήταν υπάλληλοι καπιταλιστικών ομίλων που υπεράσπιζαν τα συμφέροντα των εργοδοτών τους εγκληματώντας κατά του περιβάλλοντος και της κρατικής περιουσίας, σήμερα έχουν κυβερνητική ιδιότητα και πιθανών κάνουν την ίδια δουλειά καθήμενοι μάλιστα σε κυβερνητικές διοικητικές καρέκλες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger