Home » , » Στο χέρι και στα ..τρακτερ των αγροτών...

Στο χέρι και στα ..τρακτερ των αγροτών...

Από giorgis , Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 | 9:02 μ.μ.

Είναι φανερό ότι το μαύρο μέτωπο Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και παρασιτικού κεφαλαίου συντονίζεται σε μια προσπάθεια να διασπάσει και να υπονομεύση τους αγρότες που είναι στους δρόμους διεκδικόντας το δικαίωμα τους για επιβίωση.

Σ' αυτή την κατεύθυνση στοχεύουν οι προσφυγές στην "δικαιοσύνη" που αναγγέλλουν οι πρόεδροι της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.
Οποιος παρακολουθεί τις αλλεπάλληλες τηλεοπτικές παρουσίες του Κ. Μίχαλου (εύστοχα τον χαρακτήρισε ο Λαφαζάνης «δημόσιο κατήγορο όλων των εργατικών αγώνων»), δεν έχει καμιά αμφιβολία γ' αυτό.

Σ' αυτό το σχέδιο επίσης εντάσσονται και οι δραστηριότητες του προέδρου της Ν.Δ, Α. Σαμαρά (συνάντηση με αγροτοσυνδικαλιστές της Ν.Δ., επανειλημμένες δημόσιες τοποθετήσεις "να μην κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους" κ.λ.π).

Κι εδώ πρέπει να πούμε ότι οι τοποθετήσεις του αρχηγού της Ν.Δ έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Χαρακτηριστικός είναι ο σχολιασμός που έκανε ο Πρετεντέρης στο δελτίο ειδήσεων του Mega:
"Εχει πολύ ενδιαφέρον η παρέμβαση του κ. Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς παρεμβαίνει και είναι σημαντική η παρέμβαση του, γιατί ένα μεγάλο μέρος των ξεσηκωμένων είναι γαλάζιοι. Αν λοιπόν μπορέσει, η Ν.Δ δια των παραινέσεων του κ. Σαμαρά, έστω και δια μέσου μια συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό, την οποία ζητάει, αν μπορέσουν αυτοί οι γαλάζιοι συνδικαλιστές να κατεβάσουν τους τόνους τότε το αγροτικό μέτωπο θα αρχίσει να χαλαρώνει. Αν, λοιπόν οι Πασόκοι μαζευτούν απ' την κυβέρνηση, οι γαλάζιοι απ' τον κ. Σαμαρά θα μείνουν μόνο οι κόκκινοι. Ε, με μόνο τους κόκκινους δεν γίνετε κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα".

Στο χέρι και στα ..τρακτερ των αγροτών είναι τα όνειρα που έχουν αστικά κόμματα και οι κολαούζοι τους για την κατάληξη των κινητοποιήσεων τους, να τα μετατρέψουν σε εφιάλτες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger