Home » , » Και οι καραβανάδες στην λεηλασία του φορολογούμενου λαού

Και οι καραβανάδες στην λεηλασία του φορολογούμενου λαού

Από giorgis , Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010 | 7:58 μ.μ.

Σιγά μην δεν συμμετείχαν οι καραβανάδες, με την αβάντα των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν φυσικά, στην λεηλασία του αγρίως φορολογούμενου λαού!
Και δεν αναφερόμαστε στο ότι υψηλόβαθμοι καραβανάδες είναι τακίμια με τους εμπόρους όπλων και προωθούν, με το αζημίωτο φυσικά, την πραμάτεια των αφεντικών τους. Αν κάποια στιγμή (πολύ χλωμό το βλέπουμε) αποκαλυφθεί τι γίνεται με τις προμήθειες των λεγόμενων «εξοπλιστικών προγραμμάτων» θα φρίξει κάθε Ελληνας πολίτης.

Στεκόμαστε σ’ αυτά που αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος –κάτι του έχει μείνει απ’ την θητεία του στον «Ριζοσπάστη» πριν καταντήσει τσουτσέκι μεγαλοκαναλάρχη- στην τηλεόραση του Alpha.
Απ’ ότι είπε οι βαθμοί στο ελληνικό στρατό μοιράζονται αφειδώς στους καραβανάδες για να αυξάνονται οι απολαβές τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι διαθέτουμε 90.000 στρατό με 55 ταξιάρχους όταν ολόκληρη η Αμερική με 600.000 στρατό έχει μόνο 58!

Ανάμεσα στα άλλα επιδόματα που παίρνουν είναι και ένα για να προμηθεύεται 15 (!!!) διαφορετικές στολές κάθε καραβανάς.
Και αυτό είναι το λιγότερο. Η Ελλάδα έχει διάσπαρτα στρατιωτικά γραφεία σ’ όλο τον πλανήτη (απ’ την Νότια Αφρική στο Αζερμπαϊτζάν) με πολυμελείς αντιπροσωπίες, (στο Παρίσι π.χ ο αριθμός ατόμων που απασχολούνται στο στρατιωτικό γραφείο φτάνει τα 20 άτομα) που σημαίνει ότι σε εκατοντάδες καραβανάδες πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας κάθε μήνα.

Ακούσαμε κι άλλα ενδιαφέροντα σήμερα. Όπως ότι η χλιδή που απολαμβάνουν και στους εργασιακούς τους χώρους οι καραβανάδες είναι προκλητική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στους τοίχους των γραφείων του Γενικού επιτελείου Στρατού, πάνω απ’ τον σοβά έχει τοποθετηθεί πανάκριβο ξύλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger