Home » , » Αντε, κολαούζοι του Αλαφούζου να ζητήσετε την επαναφορά του πιστοποιητικού «κοινωνικών φρονημάτων».

Αντε, κολαούζοι του Αλαφούζου να ζητήσετε την επαναφορά του πιστοποιητικού «κοινωνικών φρονημάτων».

Από giorgis , Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 | 6:31 μ.μ.



«Η κ. Παπαρήγα τουλάχιστον πρέπει να καταλάβει ότι εφόσον νομιμοφρόνως ζει μέσα στο σύστημα της δικής μας αστικής Δημοκρατίας, είναι υποχρεωμένη να σέβεται τη δημοκρατική νομιμότητα και να μην προχωρεί σε ακραίες εκδηλώσεις".

Κων/νος Μητσοτάκης

«Το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά ανακοίνωση του Κόμματος».

Μπάμπης Παπαδημητρίου, διευθυντής του ΣΚΑΪ.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Μητσοτάκης λάδωνε τον Αλαφούζο για τους ευνόητους λόγους. Τώρα μαθαίνουμε ότι ο επιχειρηματίας-εκδότης-καναλάρχης κλπ επιβάλει στα τσιράκια του, να περνούν την πολιτική γραμμή που θέλει, -μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχει-, ο «εφιάλτης της δημοκρατίας».
Όχι ότι μέχρι τώρα «Καθημερινή» και Σκάι δεν ήταν φερέφωνα των πλουτοκρατών –η φωτεινή εξαίρεση της «Ελληνοφρένειας» που υπάρχει είναι για να μην δίνετε η αίσθηση ότι αυτά τα ΜΜΕ ότι είναι όπως ο «Ελεύθερος Κόσμος» και η ΥΕΝΕΔ την εποχή της δικτατορίας.

Αντε, κολαούζοι του Αλαφούζου να ζητήσετε την επαναφορά του πιστοποιητικού «κοινωνικών φρονημάτων».

Παραθέτουμε την πληρωμένη απάντηση που έδωσε το ΚΚΕ στον Μπάμπης Παπαδημητρίου.

1. Η δήλωση του Μπ. Παπαδημητρίου προδίδει αδυναμία αντιπαράθεσης με επιχειρήματα στις θέσεις του ΚΚΕ.

2. Το ΚΚΕ αντιπαλεύει τη νομιμότητα που υπερασπίζεται ο διευθυντής του ΣΚΑΪ και ο σταθμός γενικότερα, δηλαδή τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη της. Για εκείνους νόμος είναι το δίκιο του κεφαλαιοκράτη, ενώ για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου λαού.

3. Η προβολή των θέσεων του ΚΚΕ από τον ΣΚΑΪ, έτσι κι αλλιώς είναι περίπου μηδαμινή. Επομένως δεν θα αφαιρέσουν και πολλά με το να αποκλείσουν τελείως την παρουσίαση θέσεων του ΚΚΕ από το σταθμό. Πλατιές λαϊκές δυνάμεις δείχνουν ενδιαφέρον για να πληροφορηθούν την πολιτική του ΚΚΕ και βρίσκουν τον τρόπο για να το κάνουν. Δεν χρειάζονται τον ΣΚΑΪ.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Οσες πολιτικές διαφορές και να έχουμε με το ΚΚΕ πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι ο μόνος μαζικός πολιτικός χώρος που αγωνίζεται ενάντια στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Το ότι δεν χρησιμοποιεί δυναμικούς τρόπους πάλης, όσο θα θέλαμε, δεν ακυρώνει την προηγούμενη διαπίστωση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger