Home » , » ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΙΓΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΙΓΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ

Από ciaoant1 , Σάββατο 24 Απριλίου 2010 | 10:30 μ.μ.

Το ΔΝΤ πρότεινε να φορολογηθούν οι εφοπλιστές, που τώρα είναι αφορολόγητοι. Καλή πρόταση θα μου πείτε, μόνο που αν πραγματοποιηθεί...οι εφοπλιστές θα σταματήσουν να έχουν ελληνική σημαία (το πατριωτισμό τον θυμούνται μόνο όταν είναι να ρημάξουν τους εργαζόμενους για να έχουν αυτοί κέρδη...εεε, συγνώμη "για να σωθεί η πατρίδα". Αν είναι να πληρώνουν αυτοί, απλά φεύγουν για αλλού)

Η ελληνική Ναυτιλία στο στόχαστρο του ΔΝΤ

Σύμφωνα με ναυτιλιακούς κύκλους στο axiaplus.gr "εάν φορολογηθούν οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες που προστατεύονται και από το Σύνταγμα, θα μεταφερθούν στο εξωτερικό" και προσθέτουν:
" Οι εταιρείες διαχείρισης management companies υπάγονται στον νόμο 89 και βάση του Συντάγματος δεν φορολογούνται. Και δεν έχει να κάνει με ποια σημαία κυματίζει στα πλοία της κάθε εταιρείας. Ακόμη και ξένη σημαία να έχουν οι εταιρείες αυτές δεν φορολογούνται. Εάν αλλάξει το καθεστώς τότε θα αναγκαστούν οι Έλληνες εφοπλιστές και όχι μόνο να φύγουν στο εξωτερικό, και πάνε στο Μονακό, στην Κύπρο ή τη Σιγκαπούρη για παράδειγμα, όπου θα είναι αφορολόγητες". ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΙΓΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?...&nt=108&lang=1
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger