Home » , » ΅Εφτασε το τέλος του Σύριζα;

΅Εφτασε το τέλος του Σύριζα;

Από giorgis , Σάββατο 29 Μαΐου 2010 | 6:38 μ.μ.

Δεν ξέρουμε αν τελικά το «Μέτωπο Ανατροπής και Αλληλεγγύης» του Αλέκου Αλαβάνου προετοιμάζετε σύντομα να διαχωρίσει την θέση του από τον Σύριζα.

Αυτό που μάθαμε σήμερα είναι ότι στελέχη του «Μετώπου» συναντήθηκαν με στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στην συζήτηση που επακολούθησε υπήρξε ταύτιση απόψεων σε μια σειρά ζητήματα. Όπως στο να προβληθεί το αίτημα για στάση πληρωμών και έξοδο απ’ το ευρώ, ενώ συζητήθηκε αν θα μπορούσε να υπάρξει κοινή κάθοδος στις περιφερειακές εκλογές του Νοέμβρη. Αν συμβεί κάτι τέτοιο –ακούστηκε ότι θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου σχήματος η Νάντια Βαλαβάνη που ναι μεν πρόσκειται στο «Μέτωπο» αλλά διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- τότε το πλήγμα για τον Σύριζα θα είναι σημαντικό δεδομένου ότι μαζικές συνιστώσες του θα ακολουθήσουν το εγχείρημα του Αλαβάνου.

Λέτε να έφτασε η στιγμή που θα μπει ταφόπλακα στον πολιτικό σχηματισμό που λέγετε Σύριζα;

Όπως και να ‘νε όμως ελάχιστη σχέση έχουν όλες αυτές οι διεργασίες με την ανάγκη ανάπτυξης της ταξικής συνείδησης ώστε να υπάρξουν ενέργειες που θα τείνουν να μετατρέψουν την κρίση του καπιταλισμού σε επαναστατική κρίση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger