Home » , » Επίθεση κατά ΚΚΕ

Επίθεση κατά ΚΚΕ

Από giorgis , Κυριακή 16 Μαΐου 2010 | 9:00 μ.μ.

Ομαδικά πυρά από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Μάνο και εκδότες.




«Εκτός των ορίων της νομιμότητας κινούνται όσοι αμφισβητούν το πολίτευμα» έγραψε στο «βαρυσήμαντο» πρωτοσέλιδο άρθρο του, με τίτλο «Τα φαντάσματα του Λένιν και οι σκιές των Τσάρων», ο εκδότης του Βήματος Σταύρος Ψυχάρης, συμπληρώνοντας «έστω και αν επικαλούνται τη θέληση του λάου», ώστε να μη μείνει καμία αμφιβολία σε ποιους αναφέρεται.

Θυμάστε την περίφημη δήλωση του τότε πρωθυ¬πουργού Κώστα Σημίτη ότι «το ΚΚΕ κινείται στα όρια της νομιμότητας», την οποία αναπαρήγαγε πολλάκις και ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος; Το ΚΚΕ δεν έχει αλλάξει απόψεις τα τελευταία δέκα χρόνια, τα δημοκρατικά όρια του αστικού συστήματος ωστόσο έχουν συρρικνωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να απειλούν ότι θα θέσουν εκτός νόμου ακόμα και το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της χώρας!
Ακόμα και ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από το ΚΚΕ δήλωση νομιμοφροσύνης «εκτός αν θέλει να βρεθεί πάλι σε αντίθεση με την έννομο τάξη».

Οι «γκρίζοι λύκοι» και η 5η φάλαγγα του ΠΑΣΟΚ, το ακροδεξιό ΛΑΟΣ έχει εργολαβικά αναλάβει την πιο βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του συστήματος: «Είναι προφανές ότι η Αριστερά ψάχνει τη δική της ευκαιρία μέσα από την κρίση, την οποία προσπαθεί να μετατρέψει σε χάος. Η αστική δημοκρατία πρέπει να αντιπαρατάξει τη λογική, την ευθύνη και τις δημοκρατικές διαδικασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ -και της αστικής δημοκρατίας;- Κωστής Αϊβαλιώτης.

Μοιάζει ειρωνικό να μιλάνε για δημοκρατική νομιμότητα οι δυνάμεις που επιδιώκουν την ανατροπή όλων των δημοκρατικών συνταγματικών κατακτήσεων, που ανατρέπουν από το παράθυρο, για παράδειγμα, το άρθρο 16 με την αναγνώριση των κολεγίων!

Οι ενορχηστρωτές της συντονισμένης επίθεσης νεκρανάστησαν ακόμα και τη νεοφιλελεύθερη Δράση, τον πολιτικό φορέα του Στέφανου Μάνου, (που ουσιαστικά διαλύθηκε μετά την εκλογική πανωλεθρία στις ευρωεκλογές), για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σε βάρος του ΠΑΜΕ για καταλήψεις πλοίων, ξενοδοχείων και της Ακρόπολης.

Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα -έχοντας αναθέσει κεντρικό ρόλο στα ΜΜΕ, στην ακροδεξιά, (εθνικιστική ή νεοφιλελεύθερη) και στις παρακρατικές συμμορίες (σαν αυτή που πυρπόλησε τη Μαρφίν)-, έχει ως τελική επιδίωξη να κηρυχτεί εκτός νόμου το μαζικό λαϊκό κίνημα και να καταργηθεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του αγώνα και της απεργίας.

Εφημερίδα "ΠΡΙΝ"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Μαΐου 2010 στις 11:47 μ.μ.

VENCEREMOS!

http://sebastian-road.blogspot.com/

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2013 στις 10:29 μ.μ.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger