Home » , » Αυταπάτες Τσίπρα

Αυταπάτες Τσίπρα

Από giorgis , Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 | 12:41 μ.μ.


Ολομέτωπη επίθεση στην κυβερνητική πολιτική και προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου έκανε κατά την σημερινή συνεδρίαση της βουλής ο Α. Τσίπρας. Αν και ξεκίνησε με σωστές διαπιστώσεις στο «διά ταύτα» έδειξε τις αυταπάτες που έχει ο ίδιος και το κόμμα του. Με μια εντελώς αταξική ομιλία παρουσίασε τις κυβερνητικές επιλογές του κυβερνόντος κόμματος απλώς σαν «λανθασμένες» που αν ακολουθήσουν τις υποδείξεις Τσίπρα μπορεί να τις αλλάξουν –κάλεσε άλλωστε την κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο «ακολουθώντας το προεκλογικό της πρόγραμμα».

Είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς αν πραγματικά ο πρόεδρος του Σύριζα έχει τέτοιες αυταπάτες και πιστεύει αυτά που λέει. Και το λέμε αυτό γιατί στα νιάτα του ο Αλέξης υπήρξε Κνίτης και δεν μπορεί, όλο και κάποιο μαρξιστικό βιβλίο θα έχει ανοίξει.

 Δεν είναι δυνατόν να μας λέει τέτοιες παπαριές λες και πρόκειται για θέμα ικανότητας μιας κυβέρνησης που δρα ανεξάρτητα και αυτόνομα και όχι για θέμα της πολιτικής και της τάξης που κάθε κυβέρνηση υπηρετεί...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

21 Μαΐου 2010 στις 1:28 μ.μ.

Τελικά έχουν χάσει την μπάλα στον ΣΥΝ. Αποκλεισμός Κουβέλη από το Συνέδριο ( . ε.. και.. ? )

http://garizo.blogspot.com/2010/05/blog-post_3452.html

22 Μαΐου 2010 στις 2:26 μ.μ.

Καί έπειτα ήρθαν οι καλοί χριστιανοί. Και είπαν - μη κοιτάτε τις αδικίες που γίνωνται εν ζωή, υπάρχει και η μετα θάνατον ζωή όπου οι ΄καλοί θα αβταμειφθούν -.
Αυτά τα χριστιανικά να μην επαναλάμβανε το ΚΚΕ και όλα θα ήταν καλυτερα.
Εν τω μεταξύ ο Κουβέλης και η ανανεωτικοι σας πειράζουν που δεν τους ψηφίζει ο κόσμος και σας έπιασε πόνος!!!!.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger