Home » , » Παράδοση της χώρας στην τρόικα

Παράδοση της χώρας στην τρόικα

Από giorgis , Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 | 3:16 μ.μ.

Μετά στα στελέχη της ΠΑΣΚΕ που συγκρότησαν Επιτροπή Πρωτοβουλίας και με κείμενο τους ζητούν τη διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ για «να αλλάξει η πολιτική του κόμματος και της κυβέρνησης και να αντικατασταθεί η σημερινή ηγεσία», όλο και πληθαίνουν οι αντιδράσεις από μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Χρήστου Καπάτση –υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας στις εκλογές του Οκτώβρη του 2009 που σε κείμενο του που δημοσιεύτηκε κάνει λόγο για «Παράδοση της χώρας στην τρόικα» και «απόλυτη εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων».

Και καταλήγει την μακροσκελή του επιστολή απευθυνόμενος στους πρώην συντρόφους του –μάλλον με καυστική ειρωνεία- θυμίζοντας τους ένα απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη:
«Κάθε εξουσία πηγάζει απ’ τον λαό, εκφράζει το λαό και υπηρετεί τον λαό. Ακυρώνονται οι διεθνείς συμβάσεις και συμφωνίες που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε οικονομική εξάρτηση από τα μονοπωλιακά συγκροτήματα της Δύσης και ιδιαίτερα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger