Home » » Ο κατάλληλος άνθρωπος στον κατάλληλο ρόλο

Ο κατάλληλος άνθρωπος στον κατάλληλο ρόλο

Από giorgis , Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 | 9:39 μ.μ.

Την Ιωάννα Μάνδρου την γνωρίζετε. Είναι η δημοσιογράφος γνωστή στην δημοσιογραφική πιάτσα σαν η «κυρία φως-νερό-τηλέφωνο». (Απ’ ότι γνωρίζουμε ο χαρακτηρισμός της είχε αποδοθεί γιατί αμειβόταν (αμείβεται;) σαν «σύμβουλος επικοινωνίας του ΟΤΕ, και σαν «σύμβουλος τύπου» της ΕΥΔΑΠ. Με το … «φως» δεν ξέρουμε τι σχέση είχε/ει) .

Είναι η ίδια «διαπρεπής» δημοσιογράφος που είχε κάνει την αγιογραφία του Διώτη στο περιοδικό του «Βήματος, και έγραφε κάτι εμετικά κείμενα τότε που είχαν συλληφθεί τα φερόμενα σαν μέλη της 17 Νοέμβρη.
Είναι η ίδια «λειτουργός της δημοσιογραφίας» που μαζί με τον άντρα της έχουν φτιάξει την εταιρία «Fucatio - Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις» και όποιος της τα ακουμπήσει μπορεί, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας, να έχει "ανάπτυξη σχέσεων με εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους", όπως και "προβολή θεμάτων στον Τύπο και τη Ραδιοτηλεόραση". Στην ψύχρα το λέει η τύπισσα. Πλήρωσε και εγώ αναλαμβάνω, με τα κονέ που έχω να παρουσιάσω το θέμα που σε ενδιαφέρει στην διαστάσεις που σε συμφέρουν.

Αυτή λοιπόν την «έγκριτη» δημοσιογράφο επιστράτευσε το τηλεοπτικό κανάλι του εφοπλιστή Αλαφούζου για να ξεράσει τα εμέσματα της ενάντια στους απεργούς ναυτεργάτες «που δεν σέβονται τους νόμους» και μάλιστα κάνοντας επίδειξη νομικών γνώσεων –τρομάρα της- χρέωσε τον μισό ποινικό κώδικα τους απεργούς εγκαλώντας ταυτόχρονα το κράτος γιατί δεν εφάρμοσε τον νόμο απέναντι στους ναυτεργάτες «που είχαν μπαστακωθεί πάνω στους καταπέλτες» όπως είπε χαρακτηριστικά..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιουνίου 2010 στις 9:53 μ.μ.

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ , ΣΤΟ ΣΥΝΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ (ΛΑΔΩΜΕΝΑ) ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....... ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ,, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΑΓΡΙΩΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger