Home » » Μ' αυτούς συμμαχεί το ελληνικό αστικό κράτος

Μ' αυτούς συμμαχεί το ελληνικό αστικό κράτος

Από giorgis , Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 | 12:43 π.μ.

Η κυρία της φωτογραφίας δήλωσε έκπληκτη για το θόρυβο που προκλήθηκε μετά τη δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας της στο facebook, με τον εύγλωττο τίτλο «οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου». Οι καλύτερες στιγμές της ζωής της Εντεν Αμπεργκιλ ήταν όταν υπηρετούσε στο σιωνιστικό στρατό και μπορούσε να εξευτελίζει και να βασανίζει Παλαιστίνιους, παίρνοντας καμαρωτές πόζες μπροστά στα θύματά της. «Ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν ήταν ΟΚ», δήλωσε η νεαρή σιωνίστρια στο Israeli Army Radio. Λογικό: αφού όλοι το ίδιο κάνουν εδώ και χρόνια.
 
Οι ηγέτες του σιωνισμού, βέβαια, καταλαβαίνουν. Ξέρουν ότι αυτά είναι πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Γι' αυτό και έσπευσαν να αποδοκιμάσουν την ενέργεια της προσφάτως αποστρατευθείσας στρατιωτίνας. «Σοβαρή παραβίαση των ηθών μας και του δεοντολογικού μας κώδικα», αποκάλεσε τις φωτογραφίες ο λοχαγός Μπαράκ Ραζ, εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων. Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου. Λες και δεν ξέρουμε τι κάνουν καθημερινά στους Παλαιστίνιους της Δυτικής Οχθης. Λες και δεν ξέρουμε τι έκαναν πριν ενάμιση χρόνο στη Γάζα και σε τι μαρτύριο υποβάλλουν το λαό της.
 
Η ισραηλινή αντισιωνιστική οργάνωση «Σπάζοντας τη σιωπή» αντέκρουσε αμέσως τις γελοίες δηλώσεις του εκπροσώπου του σιωνιστικού στρατού, καταγγέλλοντας ότι η φωτογράφιση μπροστά στα θύματα αποτελεί ευρεία πρακτική και πως τέτοιες φωτογραφίες κυκλοφορούν ανάμεσα στους Ισραηλινούς στρατιώτες. Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, δημοσίευσε καμιά δεκαριά τέτοιες φωτογραφίες στο Facebook.
 
Κανένας υποψιασμένος άνθρωπος δεν εκπλήσσεται από τέτοιες συμπεριφορές. Αυτές αποτελούν πάγια πρακτική ανάμεσα στα φασισταριά των διάφορων σωμάτων καταστολής. Θυμηθείτε τους βασανιστές του Αμπού Γκράιμπ στο Ιράκ. Θυμηθείτε τους δικούς μας μπάτσους που βασάνιζαν αλλοδαπούς και έστελναν τα βασανιστήρια με ΜΜS o ένας στον άλλο.
 
Να τους χαίρονται ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης τους νέους στρατηγικούς εταίρους τους. Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα τους θεωρήσει συμμάχους. Οσο αυτοί αρνούνται στους Παλαιστίνιους το δικαίωμα να ζήσουν σε μια ανεξάρτητη πατρίδα, θα είναι εχθροί για τον ελληνικό λαό.
 
Πηγή: Κόντρα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger