Home » » Δεν είναι για πολλές κλωτσιές;

Δεν είναι για πολλές κλωτσιές;

Από giorgis , Σάββατο 7 Αυγούστου 2010 | 6:52 μ.μ.

Που να φανταζόταν ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, Νίκος Μπογιόπουλος ότι θα δικαιονόταν τόσα σύντομα στις εκτιμήσεις του και μάλιστα από ένα άτομο … υπεράνω υποψίας!!! Εγραφε μόλις χτες απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι το ΔΝΤ, δεν είναι η ΕΕ δεν είναι η ΕΚΤ που τους "αναγκάζουν" να γίνονται ξεπουληματίες του τόπου. Ο... εαυτός τους είναι που τους "αναγκάζει"! Οι άνθρωποι έχουν το ξεπούλημα στο "αίμα" τους. Και είναι τόσο περήφανοι γι' αυτό!».

Έρχεται, λοιπόν σήμερα ο επικεφαλής της ομάδας του ΔΝΤ για την Ελλάδα, Πολ Τόμσεν που με συνέντευξη του στην «Ναυτεμπορική» διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο ίδιος ή κάποιο άλλο μέρος της τρόικας ζήτησε την πώληση του 40% των σταθμών της ΔΕΗ!!!!

Και να ξεχάσουμε για λίγο τους … καλούς μας τρόπους και να ρωτήσουμε: Δεν είναι για πολλές κλωτσιές ο δημοσιοκάφρος Μανώλης Καψής που για μέρες μας ζάλιζε από Megaλο κανάλι παραπληροφόρησης για την «σκληρή μάχη που έδωσε η κυβέρνηση απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας να μην πουληθεί το 40% της ΔΕΗ»;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

7 Αυγούστου 2010 στις 7:51 μ.μ.

Σ'αυτό το δύστυχο ανθρωπάκι τα γνωστά σεμινάρια της CIVITAS δεν έπιασαν τόπο. Λειτουργεί με πασοκομπαταρίες που επαναλαμβάνουν τα ίδια παραμύθια κάθε φορά.

7 Αυγούστου 2010 στις 8:38 μ.μ.

όχι για κλωτσιές .. για αυτό που φοβούνται είναι...

7 Αυγούστου 2010 στις 9:36 μ.μ.

To θετικο ειναι πως αυτη η αθλια προπαγανδα καταντησε απωθητικη για αρκετους κ το αποκρουστικο προσωπο ττων ηλεκτρονικωνν μμε εχασε τη μασκα της υπευθυνοτητας.
Ολο κ περισσοτεροι αντιλαμβανονται πως ολο αυτο το γλειψιμο στη κυβερνηση γινεται γιατι οι καναλαρες χρωστανε παντου κ μεσω προπαγανδας,ξεπληρωνουν τα χρεωστουμενα.

8 Αυγούστου 2010 στις 6:08 π.μ.

Parolo pou to sigekrimeno ka8arma ginete misitos, synexizi na to pezi nazi eisaggeleas enantia stous ergazomenous pou tolmoun na antista8oun...H to exi sa dna tou H to kani epidi xrostai,kapote prepi kapoii na ton syneferoun...Isos o Grivas; o Mylonakis, To Dromokaitio, kapoios telos panton.....

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2010 στις 9:49 π.μ.

απο το σημερινό βήμα:
Στρεβλώσεις που θα πρέπει να ομαλοποιηθούν υπάρχουν και στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Ασκώντας κοινωνική πολιτική, οι κυβερνήσεις διατηρούν χαμηλό το ρεύμα προς τους αγρότες. Για να υπάρξει εξορθολογισμός στα τιμολόγια, ώστε να μπορούν να δραστηριοποιηθούν ιδιωτικές εταιρείες, εκτιμάται ότι το αγροτικό ρεύμα θα πρέπει να αυξηθεί κατά 60%-70%. Παρομοίως το βιομηχανικό ρεύμα είναι ακριβότερο και επιδοτεί το οικιακό, το οποίο εκτιμάται ότι θα πρέπει να αυξηθεί κατά 30%-40%.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger