Home » » Αν αυτά τα έγραφε κάποιος μπλογκερς ....

Αν αυτά τα έγραφε κάποιος μπλογκερς ....

Από giorgis , Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 | 10:57 μ.μ.

Δεν μάθαμε κάτι καινούργιο απ’ ότι ήδη γνωρίζαμε από το ολοσέλιδο δημοσίευμα της φυλλάδας του Τριανταφυλλόπουλου που αφορά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Αμυνας επί κυβέρνησης Ν.Δ Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου.

Είχαμε αναφερθεί στις δημόσιες καταγγελίες που είχε κάνει ισχυριζόμενος ότι εκβιάστηκε από εκδότη να προμηθευτεί συγκεκριμένες στρατιωτικές προμήθειες και επειδή δεν ενέδωσε στον εκβιασμό, σύμφωνα πάντα μ αυτά που επικαλείται, βρέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Το μόνο που μάθαμε από δηλώσεις του Σ. Σπηλιωτόπουλου, στην εφημερίδα που αναφέραμε, είναι ότι ο πρώην υπουργός της Ν.Δ επιμένει στις καταγγελίες του προσθέτοντας ότι «όλα αυτά αποδεικνύονται με μάρτυρες και δεν είναι λόγια του αέρα».
Τονίζει μάλιστα στην δήλωση του, ότι όλα αυτά τα αναφέρει σε επιστολή του προς τον Κ. Καραμανλή, η οποία, επιστολή, είχε δοθεί στην δημοσιότητα. Δεν πήρε όμως καμιά διάσταση γιατί σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της Ν.Δ «η ενημέρωση είναι κατευθυνόμενη» διαφορετικά «θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί το σύμπαν με αυτή την επιστολή».

Πράγματι αυτή η επιστολή βρίθει από υπονοούμενα που όντως δεν θα έπρεπε να περάσει ασχολίαστη.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του Σ. Σπηλιωτόπουλου:

«Την 24η Ιουνίου 2007 παρέδωσα στον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή επιστολή, με την οποία του γνωστοποίησα την εξοδό μου από την ενεργό πολιτική, για λόγους πολιτικής ηθικής και αξιοπρέπειας.

«Αγαπητέ Πρόεδρε

… Με συστηματική και ψύχραιμη εργασία εντοπίστηκαν από μέρους μου όλες οι αμαρτίες του παρελθόντος, αναμένοντας στη συνέχεια και την πλήρη ενεργοποίηση, ως όφειλαν, όλων των προβλεπόμενων θεσμικών οργάνων, ώστε να επέλθει η κάθαρση. Η συνέχεια είναι γνωστή…

… Η απόφαση μου, δεν οφείλεται μόνο στην απαράδεκτη προσωπική προσβολή που δέχτηκα και στο υψηλότατο πολιτικό και προσωπικό τίμημα που κατέβαλα, υλοποιώντας πιστά την κυβερνητική πολιτική και υπερασπιζόμενος την καθαρότητά της.

Οφείλεται, κυρίως, στο ότι διέφυγε οριστικά η μεγάλη και μοναδική ευκαιρία της πλήρους κάθαρσης, ώστε να απελευθερωθούν επιτέλους οι υγιείς και παραγωγικές μας δυνάμεις, από τα δεσμά ενός από πολλού χρόνου φθαρμένου και εν πολλοίς διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας. Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το μέλλον θα το δείξει…».

Τι ακριβώς παίζεται με τα εξοπλιστικά προγράμματα και ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος του Σ. Σπηλιωτόπουλου μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνουμε.
Πριν μόλις δυο βδομάδες άλλωστε, υπήρξε δημοσίευμα της “Real News” στο οποίο η φυλλάδα του Χατζηνικολάου έριχνε πολλές μπηχτές στον πρώην υπουργό της Ν.Δ για την παραλαβή 170 αρμάτων μάχης Leopard, που στοίχισαν στον ελληνικό λαό 2,2 δισ. ευρώ και σύμφωνα με το δημοσίευμα τα τανκς ήταν προβληματικά έχοντας ρωγμές στην οροφή και διαβρώσεις στα πυροβόλα.

Μύλος δηλαδή η κατάσταση. Που να βρεις δηλαδή ποιοι εκδότες χρησιμοποιούν τα έντυπα τους για να εξυπηρετήσουν, με το αζημίωτο φυσικά, τους εμπόρους όπλων.

Αλήθεια, είναι δυνατόν να ακούγονται τόσο σοβαρές καταγγελίες και οι εισαγγελείς να κάνουν τα μπάνια τους;
 Αν ήταν κάποια εργατική απεργία αμέσως θα συνεδρίαζαν και θα την έβγαζαν παράνομη και καταχρηστική. Ασε που αν κάποιος μπλόγκερς έγραφε κάτι αντίστοιχο μ’ αυτά που επικαλείται δημόσια ο Σπηλιωτόπουλος τότε θα τον τύλιγαν σε μια κόλα χαρτί σαν συκοφάντη, εκβιαστή και δεν συμμαζεύεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger