Home » » Γυρνάμε σε εποχές πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων;

Γυρνάμε σε εποχές πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων;

Από giorgis , Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 | 4:03 μ.μ.

Σου κόλλησαν την ταμπέλα του «αριστεριστή» λόγω της έντονης πολιτικής δράσης σου; Αν είσαι φοιτητής, στην εποχή του Μνημονίου, μερίδα του συντηρητικού καθηγητικού κατεστημένου έχει την δυνατότητα να σε απορρίψει απ’ το να κάνεις το μεταπτυχιακό σου.

Αυτό συνέβη στο φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Κρήτης, όπως λέει  πρωτοσέλιδο δημοσίευμα  της «Ελευθεροτυπίας», σε δυο άριστους φοιτητές (ο ένας μάλιστα ήταν ο καλύτερος του έτους με βαθμολογία 8,5).
Κανένας «αρμόδιος», μάλιστα, δεν θεώρησε σκόπιμο να δώσει σαφή απάντηση στους φοιτητές για τον αποκλεισμό τους, κάνοντας κάποιες φοιτητικές παρατάξεις και αρκετούς καθηγητές να μιλούν για ποινικοποίηση του φοιτητικού κινήματος, όπως μας ενημερώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Υ.Γ Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου – Τσολάκογλου απαιτεί σε όσους/ες θέλουν να σπουδάσουν ή να εργαστούν στο δημόσιο να υπογράψουν έντυπο δηλώνοντας ότι «αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τον κομμουνισμό και τα παραφυάδας αυτού» κρίνονται ανακριβείς.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:16 μ.μ.

Αυτο εχει ξανασυμβει στο φυσικο του πανεπ. κρητης πριν απο πολλα πολλα χρονια, οπως μπορω να το βεβαιωσω και κατω απο αλλη διοικηση.

Βλεπω οτι το βιολι συνεχιζεται. Προφανως θα εχει συμβει και αλλες φορες, μονο που τωρα βγαινει στο φως...

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:45 μ.μ.

Τι τα θες τα πανεπιστημια ρε μαλακοπουλε;Δεν πας βοσκος στον Ψηλορειτη να παρεις πτυχιο απο τον Πανα;Τι θες τωρα τις αστικουρες.Παρε την λυρα,μαθε τη και μπες στα παμηγυρια.Γι αυτο μη διαμαρτυρεσαικαι κανε τουμπεκι ψιλοκομμενο.Αμα γουσταρεις εχω καλη θεση πορτιερη στο μπαρ ΔΙΑΣ στα Μαλια..Ετσι τσιφτη;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger