Home » , , » Αποδοκίμασαν τον Γιάννο Παπαντωνίου

Αποδοκίμασαν τον Γιάννο Παπαντωνίου

Από giorgis , Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 | 6:00 μ.μ.



Πόσο δίκιο είχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ. Λιάνης, όταν δήλωνε στην εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega αλλά και στο Alter ότι σταματάει την πολιτική του παρουσία γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με το πολιτικό προσωπικό της χώρας τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο. Δεν μπορώ να πάω με τη γυναίκα μου ούτε στο θέατρο, ούτε να περπατήσω στο δρόμο, ούτε να πάω στο εστιατόριο»!

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να αναφερθούμε σε e-mail, αναγνώστη του μπλογκ μας που μας ενημερώνει ότι σήμερα είχε την ιδέα να κάνει περατζάδα από τον πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Σημίτη, Γιάννος Παπαντωνίου.
Το κράξιμο που έφαγε από θαμώνες που σύχναζαν στις καφετέριες εκεί θα το θυμάται για πολύ καιρό. Αλήτη, λαμόγιο και απατεώνα ήταν μερικά από τα «κοσμητικά επίθετα» που δέχτηκε, αναγκάζοντας τον πρώην υπουργό να σκύψει το κεφάλι του και με «βήμα ταχύ» να εξαφανιστεί από την περιοχή.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2010 στις 2:36 π.μ.

Οι Ισλανδοί τους παίρνουν ήδη στο κυνήγι με αυγά και γιαούρτια τους δικούς τους απατεώνες και δωσίλογους .. Εμείς απλώς τους κράζουμε ?? Μάλλον περισσεύει ακόμη αρκετό λίπος εκεί πέριξ της πλατείας Κολωνακίου ... Ας τολμήσει ο κάθε κ. Γιάννος να κάνει μια βόλτα από τις ανεργουπόλεις της περιφέρειας λ.χ. Θεσσαλονίκη , Πάτρα ... έχει να μαζέψει πολλά ευώδιμα κι αποικιακά που σαπίζουν στους πάγκους της λαικής ... Ισως ακόμη και πολλές σφαλιάρες ..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger