Home » , » Συνδικαλίζεσαι; Απολύεσαι ...

Συνδικαλίζεσαι; Απολύεσαι ...

Από giorgis , Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 | 5:42 π.μ.

Ασύδοτοι οι εργοδότες και με την ανοχή της κυβέρνησης, βάζεουν στο στόχαστρο τους  πρωτοπόρους εργάτες. Αυτή την φορά η τρομοκρατία των εργοδοτών είχε στόχο τον μάγειρα Αλέξανδρο Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Οπως κατήγγειλαν εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής ο Α. Παυλόπουλος απολύθηκε την περασμένη Δευτέρα από το εστιατόριο «ΑΓΡΟΤΕΡΑ», όταν γύρισε στη δουλειά του μετά από άδεια προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Τότε έμαθε ότι έχει απολυθεί και  μάλιστα, το επιχείρημα που επικαλέστηκε η εργοδοσία, όπως ο ίδιος είπε, ήταν ότι εγκατέλειψε (;) το πόστο του και έφυγε, όταν η ίδια η εργοδοσία του είχε δώσει άδεια.

Αυτό που θέλουν να περάσουν τα αφεντικά της επιχείρησης «Σινέ Κεραμεικός ΑΕ» που διαχειρίζεται και το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ότι όποιος συνδικαλίζεται σ’ αυτή την επιχείρηση απολύεται, όπως κατάγγειλε τα Συνδικάτο του απολυμένου εργάτη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger