Home » , » Στον ίδιο θίασο

Στον ίδιο θίασο

Από giorgis , Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 | 3:56 μ.μ.

Πάλι ατύχησε στις δηλώσεις του ο βουλευτής της Μ. Κεφαλογιάννης. Όπως –τον Μάη του 2006- που σαν υπουργός Ναυτιλίας που ήταν τότε είχε δηλώσει ότι: «Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Εγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της».
Την εποχή τότε είχε διαπράξει απρέπεια εξισώνοντας τον λαϊκό ήρωα που μας χάρισε γέλιο, λαϊκή σοφία, καταπληκτικές ατάκες, με τους ασπόνδυλους υπαλληλίσκους των πλουτοκρατών, -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- βολευτές, και τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα των πλουτοκρατών.

Τώρα πάλι, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ κάνει άλλη διαπίστωση: «Οπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το ΠΑΣΟΚ είναι η δεξιά του κεφαλαίου. Ο ΛΑ.Ο.Σ. η λαϊκίστικη δεξιά κι εμείς είμαστε (σ.σ. η ΝΔ) η πιο ήπιας μορφής δεξιά».
Δεν θα διαφωνήσουμε φυσικά στην παραδοχή του Νεοδημοκράτη βουλευτή ότι το ΠΑΣΟΚ εκφράζει απόλυτα τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Αλλά ρε, μεγάλε, οι ξενοφοβικές- ρατσιστικές απόψεις του κόμματος Καρατζαφέρει δεν είναι «λαϊκισμός» αλλά καθαρά φασισμός, ενώ η «ήπια μορφή δεξιάς» που χαρακτηρίζεις το κόμμα σου δεν είναι τίποτα άλλο παρά ότι έχετε μοιράσει με το ΠΑΣΟΚ τους ρόλους του καλού και κακού μπάτσου. Και οι δυο στην ουσία το ίδιο το αποτέλεσμα θέλετε αλλά αναγκάζεστε να παίξετε τους ρόλους που σας έχουν αναθέσει τα αφεντικά σας. Οι καπιταλιστές.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger