Home » , » Αδίστακτοι υπηρέτες των συμφερόντων του κεφαλαίου

Αδίστακτοι υπηρέτες των συμφερόντων του κεφαλαίου

Από giorgis , Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 | 7:26 μ.μ.

Με ειρωνικά χαμόγελα αντιμετώπισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου την ομολογουμένως πολύ καλή ομιλία που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στην βουλή. (Δέστε το βίντεο). Δεν μας παραξενεύει η αντίδραση του εξουσιαστικού παχύδερμου. Αυτός και η κλίκα του εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και δεν ιδρώνουν όσα και να ακούν απ’ τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Αρκεί να θυμηθούμε ένα απόσπασμα από άρθρο του Γ. Δελαστίκ, στο περασμένου «Πριν»:

«Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με αδίστακτους υπηρέτες των συμφερόντων του κεφαλαίου. Αυτή είναι η πραγματική φύση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο οποίος άλλωστε έχει έτοιμες τις βαλίτσες του να την κοπανήσει από την Ελλάδα μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα.
Ξέρει ότι αποκλείεται να εκλεγεί για δεύτερη τετραετία και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά επικίνδυνος πολιτικά. Ξεπουλάει τα πάντα στο κεφάλαιο, στους Αμερικάνους και στην ΕΕ με την πρώτη ευκαιρία, ελπίζοντας να τον ανταμείψουν με τη θέση του ΓΓ του ΟΗΕ για τις υπηρεσίες του. …

Έχει πλάτες ο Γιωργάκης - Τσολάκογλου που αποδεικνύεται «Ντίλινγκερ του κεφαλαίου»! Δεν είναι τυχαίο φυσικά που για την εκπλήρωση της αποστολής του τον έχουν πλαισιώσει με ένα οικονομικό επιτελείο οργάνων του διεθνούς κεφαλαίου. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν υπάλληλος του ΟΟΣΑ στο Παρίσι επί εφτά χρόνια. Η Παναρίτη, αυτή η παντελώς άγνωστη και εξτρεμιστικά νεοφιλελεύθερη οικονομική σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου που την τοποθέτησε βουλευτή επικρατείας χωρίς καν να γνωρίζονται (!), ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ πριν μας την φέρουν. Ο Χριστοδούλου, ο υπεύθυνος του δημόσιου χρέους, ήταν υπάλληλος της Γκόλντμαν Ζαξ.

Καταλαβαίνουμε δηλαδή στα χέρια ποιών ανθρώπων βρίσκεται η ελληνική οικονομία!».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger