Home » » O κυβερνητικός τσαμπουκάς που στηρίζεται στο γκλομπ του μπάτσου και στην τήβεννο του δικαστή δεν θα κρατήσει για πολύ.

O κυβερνητικός τσαμπουκάς που στηρίζεται στο γκλομπ του μπάτσου και στην τήβεννο του δικαστή δεν θα κρατήσει για πολύ.

Από giorgis , Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010 | 2:44 μ.μ.

Επιστράτευσαν τις δυνάμεις καταστολής, έθεσαν στην διάθεση τους νόμους και διατάγματα, είχαν δίπλα τους τα ρουφιονοπαπαγαλάκια των ΜΜΕ. Και αποτέλεσμα μηδέν. 
Ο λόγος για τον αγώνα που δίνουν η νεολαία και οι κάτοικοι της Κερατέα για να μην περάσουν οι κυβερνητικές επιλογές που υποβαθμίζουν την περιοχή τους και υποθηκεύουν το μέλλον τους.

Η λαϊκή αυτοάμυνα, που εκδηλώθηκε στην περιοχή, απέναντι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς, όπως και οι αυθόρμητες εκδηλώσεις της μαθητιώσας και εργαζόμενης νεολαίας της περιοχής, ήταν πρωτόγνωρες.
Αυτό όμως δεν προβληματίζει την κυβέρνηση των γραικύλων του ΓΑΠ που θέλουν πάση θυσία να εκτελέσουν τις εντολές που έχουν πάρει από τα αφεντικά τους. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν, ότι ο τσαμπουκάς που στηρίζεται στο γκλομπ του μπάτσου και στην τήβεννο του δικαστή (είναι κάτι που το βλέπουμε σε όλες τις λαϊκές κινητοποιήσεις) δεν μπορεί να κρατήσει επ’ αόριστον. Αλλά τότε θα είναι αργά γ’ αυτούς …

Επανερχόμαστε στην Κερατέα και αντιγράφουμε απ’ την ιστοσελίδα του Τριανταφυλλόπουλου:

«Συνεχίζονται οι συγκρούσεις των ΜΑΤ με κατοίκους της Κερατέας. Πενήντα περίπου άτομα ήρθαν σήμερα το πρωί σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας 200 κάτοικοι της περιοχής απέκλεισαν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη zougla.gr ο Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, οι δυνάμεις των ΜΑΤ σε μία κίνηση πανικού, πέταξαν μακριά από τους συγκεντρωμένους, κροτίδες κρότου λάμψης με αποτέλεσμα το σημείο να πάρει φωτιά.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου έθεσε υπό έλεγχο την φωτιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα προσπαθούν να απομακρύνουν και τους υπόλοιπους κατοίκους που έχουν διασκορπιστεί σε άλλο σημείο της περιοχής.

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν καθώς θέλουν να προστατέψουν τον τόπο τους».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:13 μ.μ.

http://ovriokastro.squat.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger