Home » , , , » Πόλεμος και ασφαλίτικη προπαγάνδα στην Κερατέα

Πόλεμος και ασφαλίτικη προπαγάνδα στην Κερατέα

Από giorgis , Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011 | 3:08 μ.μ.

Το βίντεο που είχαμε παραθέσει και κατά το οποίο φαίνετε ξεκάθαρα ότι οι δημοσιοκάφροι παρουσιάζουν την ρουφιανιά σαν ρεπορτάζ δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το σημερινό βίντεο που έχουμε αναρτήσει για το πώς παρουσιάζει το Mega τα χθεσινά γεγονότα στην Κερατέα, μόνο σαν ρεπορτάζ δεν μπορεί να το χαρακτηρίσουμε αλλά σαν μια ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της μπασκηναρίας.

Ο άθλιος δημοσιοκάφρος Β. Γκαϊντές αν και στο παρελθόν είχε γίνει ρόμπα όταν αποδείχτηκε ότι τα «έγκυρα ρεπορτάζ» του δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αναμάσημα όσα του σερβίριζαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίζει την διατεταγμένη αποστολή του.Σύμφωνα με τον δημοσιοκάφρο του Mega οι κάτοικοι της Κερατέα είχαν επιτεθεί και οι μπάτσοι αρκέστηκαν να αμύνονται.

Προσέξτε μια «λεπτομέρεια» στο σημερινό του «ρεπορτάζ» που το ελεεινό αυτό παπαγαλάκι των μπάτσων, σαν αμόρφωτος που είναι «καρφώνετε» μόνος του, ότι το μόνο που κάνει είναι να παπαγαλίζει όσα του σερβίρουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί.
Κάποια στιγμή λέει: «4 κάτοικοι όπως καταγγέλλουν τραυματίστηκαν από τους αστυνομικούς καθώς και 13 άνδρες των ΜΑΤ».
Κοιτάξτε τι μας λέει: Οι τέσσερις κάτοικοι καταγγέλλουν (δηλαδή μπορεί και να μην ισχύει η καταγγελία τους) ότι τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις καταστολής ενώ ο δημοσιοκάφρος παίρνει σαν δεδομένο ότι τραυματίστηκαν 13 μπάτσοι.

Αξιος ο μισθός του Γκαϊντε όμως και των υπόλοιπων ομόσταυλων του δημοσιοκάφρων. Μπροστά στα λεγόμενα του τα όσα παρακολουθήσαμε από το κυνερνητικό φερέφωνο, την ΝΕΤ, δοεκδικούν Οσκαρ αξιοπιστίας.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger