Home » , » Από την εκδήλωση μας

Από την εκδήλωση μας

Από giorgis , Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011 | 12:23 π.μ.

 Το κάλεσμα που κάναμε στους αναγνώστες του μπλογκ μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση που οργανώσαμε για να παρουσιάσει ο σύντροφος Γ. Τσαφογιάννης (στην φώτο) το βιβλίο του «Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ», βρήκε ανταπόκριση και μάλιστα πολύ περισσότερη από όσο αναμέναμε.

Για περισσότερες από δυόμισι ώρες διατυπώθηκαν απόψεις και προβληματισμοί, αρχικά με επίκεντρο την παρουσία του βιβλίου που έκανε ο σύντροφος συγγραφέας του, ενώ αργότερα η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πολιτική επικαιρότητα.

Από κάθε άποψη η πρώτη συγκέντρωση που έγινε με πρωτοβουλία του μπλογκ μας μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη γιατί πέρα ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά, έγιναν καίριες παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους/νες για τις συνθήκες στους χώρους δουλειάς, για την κατάσταση του συνδικαλιστικού και εργατικού κινήματος για τις επιπτώσεις που έχει η πρωτοφανή αύξηση της ανεργίας που μαστίζει πλατιά λαϊκά στρώματα.
Όλα αυτά αποτέλεσαν το έναυσμα να ξεδιπλωθούν σκέψεις, και γόνιμες αντιπαραθέσεις.

Η συνάντησή μας έληξε αργά το απόγευμα με την δέσμευση ότι η επόμενη συγκέντρωση του μπλογκ να γίνει σύντομα, βραδινές ώρες, αλλά με ρεμπέτικο γλέντι αυτή την φορά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger