Home » , » Και οι φυλλάδες πήραν στο δούλεμα την Λ. Κατσέλη για το αντι-τροϊκανό θέατρο που παίζει

Και οι φυλλάδες πήραν στο δούλεμα την Λ. Κατσέλη για το αντι-τροϊκανό θέατρο που παίζει

Από giorgis , Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 | 2:54 μ.μ.

 Ηταν επόμενο ότι κάποια στιγμή και οι φυλλάδες θα έπαιρναν στο χοντρό δούλεμα την Λούκα Κατσέλη με το αντι-τροϊκανό θέατρο που παίζει εδώ και καιρό.
Εντάξει, η γυναίκα  κατάγεται από διάσημη θεατρική οικογένεια (κόρη του σκηνοθέτη Πέλου και της μεγάλης ηθοποιού Αλέκας Κατσέλη) –όσο για την αδελφή της που αναφέρει το δημοσίευμα που θα παραθέσουμε παρακάτω, Νόρα Κατσέλη, μάλλον ασήμαντη ηθοποιό θα την χαρακτηρίζαμε-  αλλά στην προκειμένη περίπτωση η παράσταση που δίνει  εδώ και καιρό η υπουργός Εργασίας είναι τόσο κακοστημένη που μόνο γιούχα προκαλεί.

Το συγκεκριμένο κράξιμο που θα αναφέρουμε βρίσκεται στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας «Ελευθερία» και το υπογράφει η Μαρίνα Αποστολοπούλου:

Είχαμε το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ «μία ηρωίδα στην αντίσταση» με πρωταγωνίστρια τη Λούκα
Κατσέλη. Η οποία φαίνεται κάτι έχει πάρει από την καλλιτεχνική φλέβα της αδελφής της που είναι ηθοποιός και έκανε και βουλευτής και τώρα έχει βρει την ευκαιρία να αναπτύξει το τάλαντό της, από το θεατρικό σανίδι της κυβέρνησης. Πότε ήταν πάλι - πριν τις γιορτές νομίζω - που «κονταροχτυπιότανε» με την «τρόικα» η… ηρωική Λούκα για τα εργασιακά δικαιώματα;
Πότε ήταν πάλι που βγαίνανε οι εφημερίδες και γράφανε ότι βρίσκονται σε «μάχη» ανοιχτού πεδίου με τον Παπακωνσταντίνου;
Και πότε ήταν πάλι, που εν συνεχεία βγήκανε και είπανε ότι «όχι λάθος παρερμηνεύτηκαν οι απόψεις της υπουργού», και στο καπάκι, μετά την… ηρωική αντίσταση της Λούκα, μας φορέσανε καπέλο, ένα σκασμό μέτρα για να ‘χουμε να πορευόμαστε;

Ε, τώρα, λίγο καιρό μετά, βλέπουμε το σίκουελ. Πάλι η Λούκα τα βάζει με την τρόικα, τάχα μου δήθεν. Πάλι οι εφημερίδες γράφουν ότι έχει ξεσπάσει εμφύλιος στην κυβέρνηση ενόψει της νέας λιτότητας διαρκείας.
Πάλι βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και είπε «όχι παρανοήσατε η κ. Κατσέλη δεν είναι σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση», και πάλι πέφτουν βροχή οι διαψεύσεις ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
Οπότε, σε ποιο συμπέρασμα μπορούμε αβίαστα να καταλήξουμε; Ότι συντόμως, όπως άλλωστε και όλα τα σημάδια δείχνουν θα έχουμε και άλλα μέτρα.

Και δεν λέω, μπορεί όντως η Λούκα Κατσέλη - και άλλωστε δεν είναι και η μόνη - να έχει διαφορετικές απόψεις για ορισμένα ζητήματα (άλλωστε τι σόι δημοκρατική κυβέρνηση θα
ήταν αυτή που λέει ο λόγος;), αλλά… Αλλά έτσι που παίζεται το παιχνίδι, φαίνεται σαν να είναι οργανωμένο ώστε οι όποιες διαφωνίες της υπουργού να αποτελούν το αντίβαρο ή να εκφράζουν τις … «αντιστάσεις» που προβάλλει η κυβέρνηση στην τρόικα και, εν συνεχεία να έρχονται να μας το φοράνε το καινούριο φέσι, έχοντας το άλλοθι της… αντιστασιακής Λούκα.

Αμα είναι έτσι, να της κάνουμε και ένα άγαλμα της γυναίκας ή τέλος πάντων να την εξαιρέσουμε από πιθανά δημόσια γιαουρτώματα και προπηλακισμούς σαν αυτούς που έχουν προηγηθεί κατά πολιτικών και σαν εκείνα που είναι βέβαιον ότι έπονται.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2011 στις 5:17 μ.μ.

http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

Προκλητικό άρθρο από πανεπιστημιακούς οικονομολόγους...

Δείτε το...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger