Home » , » Χτύπησε κόκκινο η προβοκάτσια των φυλλάδων του ΔΟΛ

Χτύπησε κόκκινο η προβοκάτσια των φυλλάδων του ΔΟΛ

Από giorgis , Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011 | 3:49 μ.μ.

 Χτύπησε κόκκινο η προβοκάτσια των φυλλάδων του ΔΟΛ. Στην λογική του συστήματος ότι όπου δεν μπορεί να πέσει του γκλομπ του μπάτσου, αναλαμβάνει η γραφίδα του καλαμαρά και το μαρκούτσι του τηλεπαρουσιαστή για να εδραιωθούν και να γίνουν κοινωνικά αποδεκτές  οι επιλογές του κράτους, χτες και σήμερα ο γκεμπελισμός των φυλλάδων του ΔΟΛ έδωσε ρέστα.

Πρωτοσέλιδα τα «ΝΕΑ» γράφουν σήμερα: «Ομηρος της βίας και της αυθαιρεσίας καθίσταται η ελληνική κοινωνία, από τα συνεχώς εντεινόμενα περιστατικά διαμαρτυρίας που συνδυάζεται με πράξεις ανομίας. Το Σάββατο έγινε εισβολή χούλιγκαν στο Θέατρο Τέχνης επειδή στον τίτλο της παράστασης υπήρχε η λέξη "ΠΑΟΚ", ενώ δεκάδες μηχανήματα του Μετρό καταστράφηκαν από ακτιβιστές του "Δεν πληρώνω"».

Εξόφθαλμη η προβοκάτσια. Η ανεγκέφαλη ενέργεια κάποιων νεαρών που εισέβαλλαν σε θέατρο ταυτίζεται με το μαζικό κίνημα ανυπακοής ενάντια στις ληστρικές αυξήσεις που επέβαλε η Μνημονιακή κυβέρνηση στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς!!!

Διατεταγμένη υπηρεσία εκτελούν οι γραφιάδες αυτοί, και δεν είναι η πρώτη φορά. Δείτε όμως και μια άλλη παράμετρος. Ο ΔΟΛ είναι ο πιο σημαντικός όμιλος media στην χώρα μας. Η καπιταλιστική οικονομική κρίση δεν τον άφησε αλώβητο. Οι ζημιές του κοντεύουν να φτάσουν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ! Για να μπορέσει να επιβιώσει και για να μην ρίξει «κανόνι» έχει γίνει πειθήνιο όργανο, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα  του τραπεζικού κεφαλαίου και της πολιτικής εξουσίας. Γι’ αυτό έχει δεθεί απόλυτα με την πολιτική της κυβέρνησης και του Μνημονίου. «Πουλάει» την επιρροή του στην διαμόρφωση της λεγόμενης «κοινής γνώμης» και στην χειραγώγηση των πολιτών.

Πριν χρόνια οι διαδηλωτές, έκαιγαν στους δρόμους της φυλλάδες του ΔΟΛ ενώ μια παλιά μας ανάρτηση φωτίζει επαρκώς την βρόμικη ιστορία του συγκροτήματος Λαμπράκη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger