Home » , » Η κυβέρνηση διαλύει την δημόσια υγεία

Η κυβέρνηση διαλύει την δημόσια υγεία

Από giorgis , Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011 | 12:51 μ.μ.

Στο βίντεο υπάρχουν δηλώσεις του συντρόφου Παπανικολάου, μέλους του ΔΣ. Της ΕΙΝΑΠ.

Αναφέρεται στο πρόγραμμα των δράσεων που έχουν προγραμματίσει οι αγωνιζόμενοι γιατροί και υγειονομικοί για τις μέρες που έρχονται.

Πιο χρήσιμο για το ευρύ κοινό είναι οι αναφορές που κάνει ο Παπανικολάου στο ποιοι είναι οι σύμμαχοι της κυβερνώσης και του κατάπτυστου Λοβέρδου.

Η κυβέρνηση διαλύει την δημόσια υγεία. Θα κλείσει νοσοκομεία στην επαρχία, γι αυτό επιτίθεται με χυδαιότητα στους γιατρούς που εργάζονται στην επαρχία.

Ιδιωτικοποιεί την υγεία.

Μας επιστρέφει στις εποχές προ θέσπισης του ΕΣΥ.

Και πάνω από όλα παραδίδει με το νομοσχέδιο το οποίο φέρνει προς ψήφιση, τα δημόσια νοσοκομεία στα χέρια των μεγαλοδιευθυντών και μεγαλοκαθηγητών. Παραδίδει τα δημόσια νοσοκομεία στα χέρια αυτών οι οποίοι ευθύνονται για την απίστευτη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων η οποία έγινε μέσω της υγείας την τελευταία δεκαετία, με την απεριόριστη συνδρομή όλων των κυβερνήσεων από τα 1996 μέχρι σήμερα. Δεν φτάνει που οι «τύποι» αυτοί λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο και καταχραστήκαν τα χρήματα των φορολογούμενων, αλλά τώρα μετατρέπουν και τα δημόσια νοσοκομεία σε προσωπικά τους φέουδα.

Αίσχος κα ντροπή. Αυτό το νομοσχέδιο το οποίο ιδιωτικοποιεί πλήρως την υγεία δεν πρέπει να περάσει με κανέναν τρόπο. Αύριο θα είναι αργά για όλους και ειδικά για τους εργαζόμενους, την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα τα οποία ουσιαστικά σπρώχνονται εκτός του συστήματος υγείας.

Ο Παπανικολαου είναι επιγραμματικός στις αναφορές του, άλλωστε τι να πρωτοπεί κανείς για την πολιτική αυτής της κυβέρνησης.

Συντροφικούς χαιρετισμούς.

Βαγγέλης (ΝΑΡ)





Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger