Home » , , » Θα έχουμε κυβέρνηση δολοφόνων;

Θα έχουμε κυβέρνηση δολοφόνων;

Από giorgis , Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 | 4:01 μ.μ.

Γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας για την απαράδεκτη στάση των δυνάμεων καταστολής απέναντι σε διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, και στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας να δώσουν συνέντευξη τύπου στο Σύνταγμα.
Από την στιγμή που αναγκάζονται και κρατικά τηλεοπτικά κανάλια (Δείτε το βίντεο) να αναφέρονται σ' αυτά τα επισόδεια όπως επίσης στην οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι απεργοί πείνας, σημαίνει ότι δεν αποκλείετε να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του βουλευτή του Σύριζα Κουράκη ότι «ο θάνατος του πρώτου μετανάστη θα είναι ορατός και θα είναι προσβολή και μια κηλίδα ανεξίτηλη για όλη την ελληνική κοινωνία».

Αυτό που αναρωτιόμαστε σε δημοσίευμα μας αν θα έχουμε μια «κυβέρνηση δολοφόνων» δεν αποκλείετε να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα.
Είναι όμως απαραίτητο να δυναμώσει το κίνημα αλληλεγγύης στους απεργούς μετανάστες πείνας, να προχωρήσουμε σε τέτοιες μορφές κινητοποιήσεων σε μια προσπάθεια να μην θρηνήσουμε τον θάνατο ταξικών αδελφών μας, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να υποχωρήσει από την αδιάλλακτη στάση της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger