Home » , » Η τοποθέτηση του EMEP για την πολιτική του ΚΚΕ

Η τοποθέτηση του EMEP για την πολιτική του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 | 12:01 μ.μ.

Πηγή: Κίνημα Τούρκων και Κούρδων Εργαζομένων

Ο σύγχρονος σοσιαλρεφορμισμός και το ΚΚΕ

Η Ευρώπη του σήμερα, παρότι έχει χάσει την παλιά κεντρική θέση της στον καπιταλιστικό κόσμο, παραμένει ακόμα το σπίτι για χώρες όπου ταυτόχρονα ο μονοπωλιακός καπιταλισμός και οι υλικές προϋποθέσεις για το σοσιαλισμό είναι υπερώριμοι. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα ευρωπαϊκά λαϊκά κι εργατικά κινήματα υπέφεραν τα χειρότερα από τις πολύπλευρες ουλές και τις βαθύτερες συνέπειες της προσωρινής πλήρους ήττας της διεθνούς εργατικής τάξης.

Η συγκεκριμένη ασυμμετρία που σημειώνεται σε αυτή την περιοχή – όπου οι υλικές προϋποθέσεις για το σοσιαλισμό είναι οι πιο ώριμες κι επομένως υπάρχουν τα πιο προηγμένα τμήματα της μόνης τάξης που είναι ικανή να εγκαθιδρύσει μία σοσιαλιστική επανάσταση (η εργατική) – είναι ότι το εργατικό κίνημα βρίσκεται ιστορικά στην πιο αδύνατη, ανοργάνωτη, πιο διαιρεμένη κατάσταση και η πίστη στο σοσιαλισμό είναι πλέον κλονισμένη. Αυτή η σχετικά αντιστρόφως ανάλογη σχέση ανάμεσα στο στόχο και τις ειδικές συνθήκες, που προκλήθηκε από την ιστορική ήττα, δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί.

Ναι, ακόμα, παρά την οικονομική κρίση του 2007-2009 που συγκλόνισε την Ευρώπη. Είναι καθαρό ότι αν η βαθιά οικονομική κρίση – που ξεκίνησε μία περίοδο βαθέματος της γενικής κατάπτωσης στο μονοπωλιακό καπιταλισμό – δεν συνέπιπτε με αυτή την περίοδο της ιστορικής ήττας, η ανάπτυξη της ταξικής πάλης θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά.

Η κρίση έχει επίσης επίπτωση στην προαναφερθείσα ασυμμετρία. Όχι μόνο εξέθεσε τον παρασιτικό χαρακτήρα και την αποσύνθεση του μονοπωλιακού καπιταλισμού αλλά επίσης οδήγησε σε νέες ανησυχίες ανάμεσα σε όλες τις τάξεις και τους πολιτικούς τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 40 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 12:12 μ.μ.

Η τοποθέτηση του ΕΜΕΡ είναι πριν το δημοψήφισμα. Ουσιαστικά Προκρινει τη στάση της φραξιας Λαφαζανη. Το αποτέλεσμα αυτής της στάσης (=αριστερό άλλοθι στην αντιλαϊκή πολιτική) ήταν το τρίτο μνημόνιο.

Το ΕΜΕΡ προφανώς κάτι κάνει λάθος στις εκτιμήσεις του... Αν το ΚΚΕ ακολουθούσε την τακτική που προτείνει το ΕΜΕΡ, ο λαός θα έμενε χωρίς στήριγμα και η μπουρζουαζια θα αλωνιζε μ το λαό κομπάρσο. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μια (ελάχιστη σε σχέση με τα μέτρα) αντίσταση κ μια εναλλακτική για το λαό. Αρκεί να το αποφασίσει.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 1:51 μ.μ.

Αν είχαμε ακολουθησει ολα αυτά σήμερα δεν θα υπήρχε ΚΚΕ.Θα ειχαμε ακυρώσει ολη την 25 χρονη πορεια μας Μπολσεβικοποίησης του κόμματος γυρνώντας σε καταστάσεις πριν το 1991. Αυτά πεθάνανε.

22 Ιανουαρίου 2016 στις 1:52 μ.μ.

Να ανεβαζατε το αρθρο την Ανοιξη αντε να το καταλβω.
να το ανεβαζετε σημερα οταν το ΚΚΕ επιβεβαιωνεται καθε δευτερολεπτο,
δειχνει τον πανικο της σοσιαλδημοκρατιας.

Αν το ΚΚΕ εκανε αυτο που προτεινει το αρθρο, θα ερειχνε τα λαικα στρωματα στα νυχια του φασισμου σημερα που η σοσιαλδημοκρατια τους αφαιρει το δικαιομα στη ζωη.

Η λυση ειναι μια
Αγροτες εργατες αυτοαπασχολουμενοι ανεργοι γυναικες συνταξιουχοι, μια γροθια να γκρεμισουν μνημονια και αφεντικα μαζι με τα σοσιαλδημοκρατικα τσιρακια τους.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 2:58 μ.μ.

1.52 Εχουνε υποσχεθεί στα αφεντικά τους οτι δεν θα υπάρχει ΚΚΕ σπάσανε τα μούτρα τους. Ο Σύριζα ξεβρακώθηκε και ο Καπιταλισμός θέλει νεο Οπορτουνιστικό Ανάχωμα. Για αυτό και Σκούζουνε. Ας τους να Σκούζουνε....

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 3:47 μ.μ.

Ολοι αύριο στις Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και της Λαικής Συμμαχίας σε όλη την χώρα.Παλεύουμε εναντια στο Εγκλημα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για το ΑΣφαλιστικο. Αυτοί που θα σκίζανε τα μνημόνια φέρανε ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Παλεύουμε κατω απο την Σημαία της τάξης μας για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ταυτόχρονα δεν εγκλωβιζόμαστε μαζί με Ξενοδόχους Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους και την χρυσή αυγή για επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό και αλλαγή Ιμπεριαλιστικού οργανισμού Ρωσία Κίνα. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 4:31 μ.μ.

Γιατί ανεβάζετε άρθρο του ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 2015 ;;;

22 Ιανουαρίου 2016 στις 5:55 μ.μ.

4.31. Τώρα μας το έστειλαν με την σημείωση ότι θα μας στείλουν και την απάντηση που έλαβαν από το ΚΚΕ καθώς και την ανταπάντηση από το ΕΜΕΡ

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 6:03 μ.μ.

Η Ζωή απέδειξε και στην χώρα μας με την Αριστερή κυβέρνηση Σύριζα όπως και πολλές φορές στο παρελθόν και εδω και διεθνώς οτι δεν υπάρχει κυβέρνηση όπως και να λέγεται ότι όνομα και να έχει ανεξάρτητα και προθέσεων που να μπορώ να κάνει το παραμικρό για τον λαό ποσο μάλλον να φέρι Σοσιαλισμό όσο τα μέσα παραγωγής είναι στους Καπιταλιστές. Οποιος συνεχίζει με αυτό το παραμύθι στην καλύτερη περίπτωση έχει αυταπάτες.....

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 8:05 μ.μ.

Εξαιρετικο αρθρο υψηλης ποιοτικης αναλυσης. Φυσικα το αρθρο αυτο δεν μπορει να γινει αποδεκτο απο τους πολιτικους κανιβαλους του περισσου. Ειναι λογικο αφου η ηγεσια του περισσου στοχευει να αναπαραγει το ευατο της μεσα στον καπιταλισμο.Δεκάρα τσακιστη δε δινει για την κατασταση των ανεργων.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 8:50 μ.μ.

8.05 Εσύ δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για τους Ανέργους και τον λαό που ζει αυτην την τραγωδία μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα που ζούμε. Και την στιγμή που η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ξεβρακώθηκε προσπαθείς να ωφτιάξεις το νέο ΟΠορτουνιστικό ανάχωμα για να συνεχίσεις την σφαγή του λαού. Μοναδική σωτηρία η Ενίσχυση παντού της Λαικής Συμμαχίας για Εξοδο απο την Ε.Ε με ΚΟινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Επιστροφή στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ επιδιώκουνε τμήματα της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ Τα ψέματα τελειώσανε. ΟΙ ΒΡΙΣΙΈς ΣΟΥ ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. Τιτλός τιμής

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 8:57 μ.μ.

8.05 Οσο και να χτυπηθείς κάτω τα παραμύθια τελειώσανε. Δεν συμμετέχουμε στο νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα δεν μπαίνουμε σε Κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην Εξουσία. ΤΟ ΚΚΕ δικαιώθηκε 100%. Οποιος θέλει να παλέψουμε για την ανατροπή του Καπιταλίσμού στο ΠΑΜΕ είναι καλοδεχούμενος σε Ταξική βάση και μόνο. Οσο έχουμε καπιταλισμό ετσι θα ζούμε. ΟΙ Κοινοβουλευτικές αυταπάτες πεθάνανε το 1991 ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Αλλαξε πλευρό τώρα γιατί πιάστηκες.........................................................................

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 8:59 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΗ "υψηλή ποιοτική ανάλυση" επιβεβαιώθηκε από τη ζωή, που για μια ακόμη φορά επαλήθευσε τις θέσεις και την πρακτική του ΚΚΕ, πολιτισμένε σοσιαλδημοκράτη!Το σχόλιό σου δείχνει το πολιτικό σου iq και την ταξική σου τοποθέτηση!

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 9:25 μ.μ.

8.05 Μη φας σου έχουμε έτοιμη κότα λειράτη με Μπάμιες....Κόπιασε....

Σεχτάρ ο Τρομερός
22 Ιανουαρίου 2016 στις 9:27 μ.μ.

Ακούγεται πως ξαναστήνεται (μάλλον βρυκολακιάζει....) το αλήστου μνήμης "Κ"Κεσ με συγκόλληση ΛΑΕ-Ανταρσύα.
Ζητείται επειγόντως εργολάβος αντιπλημμυρικών έργων από την Αστική Τάξη, εν όψει πλημμύρας της λαϊκής οργής....

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2016 στις 11:41 μ.μ.

Ο Κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί τη θα είχε συμβεί αν το ΚΚΕ είχε κάνει το Εγκλημα να σκίσει το πρόγραμματου το 2012 και να ειχε μπει σε αστική κυβέρνηση με τον σύριζα. Η Τραγωδία σήμερα θα ήτανε απερίγραπτη Θα είχαμε ακυρώση την 25χρονη πορεία μας θα συμμετείχαμε στην σφαγή του λαού και δεν θα υπήρχε σήμερα ΚΚΕ. Οποιοι λοιπόν σήμερα βλέπουνε όνειρο τον Εκλωβισμό του ΚΚΕ στο έγκλημα της Επιστροφής στον Εθνικό καπιταλισμό μαζί με Ξενοδόχους Εφοπλιστες Φαρμακοβιομήχανους και την Χρυσή Αυγή θα πρέπει να αλλάξουνε πλευρό και χέρι γιατί μουδιάσανε.

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 1:06 π.μ.

8.05 Πως θα λυθούνε τα προβλήματα των Ανέργων και του λαού Ρε Μπουλμέ με τα μέσα παραγωγής στους Καπιταλιστές. Με επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό παρεα με Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανους Ξενοδόχους και την Χρυσή αυγή.Για πες μας Μπουλμέ....

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 3:18 μ.μ.

1.08
γιατι κατεβαινετε σε απεργιες; για να σας δουν στα καναλια; αφου δεν λυνονται τα προβληματα οπως λες! αρα περιμενουμε τη 2α παρουσια της επαναστασης που ετοιμαζουν οι κουτσουμπας, μαιλης γοντικας, παπαρηγα!

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 7:36 μ.μ.

3.18 Κατανοητή η σύγχηση και ο πανικός σου. Αλλοι είναι αυτοί που ψάχνουνε τα Κανάλια για παρέλαση. Η Λαική Συμμαχία έχει καθημερινές δράσεις μακριά απο τα κανάλια στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς. Τα αιτήματα που θέτει το ΠΑΜΕ δεν απευθύνονται σε καμμία κυβέρνηση μέσα στον Καπιταλισμό. Είναι αιτήματα Κρίκοι για την ωρίμανσει των Συνειδήσεων με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.Αλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 9:34 μ.μ.

@ΑνώνυμοςΆτιμο πράγματα κόμπλεξ,ιδιαίτερα όσα οφείλονται σε άσχημη παιδική ηλικία!Ανήκεις στην επιστήμη,παλιομπετούγια!

Ανώνυμος
23 Ιανουαρίου 2016 στις 9:41 μ.μ.

3.18 Εσύ που ξέρεις για πες μας. Η Αριστερή κυβέρνηση Σύριζα που μας είπε οτι θα έχουμε καπιταλισμό και ταυτόχρονα θα σκίσει τα μνημόνια και οι Αγορές θα χορεύουνε πεντοζάλι γιατί δεν το έκανε και υπόγραψε 3ο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Για πες μας Μπουλμέ να μάθουμε και εμεις.

24 Ιανουαρίου 2016 στις 6:26 π.μ.

Το μόνο αστείο είναι ότι κάποιο έκατσαν και έκαναν σοβαρή και εκτενή ανάλυση λες και πρόκειται περί ”λάθους”. Λες και ή σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ ξέρει ή ενδιαφέρεται για κάτι πέρα από την επιβίωση και το βόλεμα της.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 10:24 π.μ.

Δεν βλέπω το λόγο να ασχολείται κανείς με το ΚΚΕ σήμερα.
Η απάντηση "εγκλωβίζει κάποιους" δεν αποτελεί επαρκή δικαιολογία. Οι "κάποιοι" αυτοί είναι τόσο συντηρητικοί, που δεν έχουν πρόβλημα να περιμένουν 30 τέρμινα μέχρι να βαρεθεί ακόμη κι ο Γόντικας τον εαυτό του και να σηκωθεί να φύγει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η ζωή προχωράει όμως παιδιά. Τους έφαγε 25 χρόνια για να...."μπολσεβιοκοποιηθούν" που λέει κι ο βλάκας από πάνω, δηλαδή για να γίνουν σαν τους Σεκίτες (σε απλά Ελληνικά). Εντάξει, αυτό το κόμμα/σέχτα λειτουργεί σε γεωλογικούς πλέον χρόνους, δεν είναι αυτό που εμείς είχαμε μάθει ως "επαναστατικό κομμουνιστικό κόμμα".
Αφήστε το να αναπαυθεί εν ειρήνη επιτέλους.
Ζωή σε λόγου μας.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 11:13 π.μ.

Υποθέτω το κείμενο ανέβηκε ως πρότυπο αποτυχημένης και διαψευθείσας ανάλυσης. Ακου "το ΚΚΕ να σχηματισει πλατφόρμα στηριξης του ΣΥΡΙΖΑ"!!!. Το ΕΜΕΡ θέλησε να δικαιολογήσει την απρόσμενη για πολλούς απόφασή του να προχωρήσει και εκλογικα στο μέτωπο του ΗDP και να βγει ο αρχηγός του βουλευτής με λιστα,, απόφαση που προκάλεσε και προκαλεί πολλούς εσωτερικούς τριγμούς! !. Κάτι σε ΚΟΕ

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 11:34 π.μ.

6.26 Μη Φας εκτός απο Γλαρόσουπα σου έχουμε και κότα Λειράτη για ποικιλία...Κόπιασε......

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 12:34 μ.μ.

6.28 Δηλαδή πιστεύεις οτι έπρεπε να συμμετέχει το ΚΚΕ σε Αστική Κυβέρνηση. Πες μου ένα παράδειγμα χώρας που ο λαός να πήρε τα μέσα παραγωγής με αυτόν τον τρόπο και θα συμφωνήσω μαζί σου. Οχι πολλές μόνο μια.Περιμένω.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 1:22 μ.μ.

6.28 Βολεμένοι είναι όσοι βρίσκονται στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σφάζει τον λαό και όσοι προσπαθούνε να φτιάξουνε το νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα για τους καπιταλιστές που τους ταίζουνε όπως εσένα..

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 1:43 μ.μ.

10.24 Αρα γιατί κάθεσαι και γράφεις σχόλια για κάτι που δεν υπάρχει. Φυσιολογικά θα έπρεπε να είσαι χαρούμενος και να μη Σκούζεις. Περαστικά....

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 2:14 μ.μ.

10.24 Δεν πειράζει Οπορτούνα περαστικά σου. Σας βόλεψε πολύ η κατάσταση που βρέθηκε το ΚΚΕ το 1974 να ξεκινάει απο το μηδέν. Χωρίς Κ.Ο απο το 1958 χωρίς ΚΝΕ απο το 1943 όλα μέσα στο Μπάχαλο του ΕΑΜ και της ΕΔΑ να κάνετε ότι γουστάρετε. Βρήκατε πόρτα ανοιχτή αναγκαστικά το 1974 και τα κάνατε Σμπαράλια όλα. Τη να γίνει το 1991 ήτανε ο τάφος σας. Το ΚΚΕ θα ξαναγεννηθεί απο τις στάχτες του είχε πει ο Ζαχαριάδης και έτσι έγινε με την καθοριστική συνδρομή του Καπετάν Γιώτη. ΚΟΥΡΑΓΙΟ....

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 2:21 μ.μ.

κκεδες λενε: δεν συμμετέχουμε στο νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα!!
Μα υπαρχει μεγαλυτερο Οπορτουνιστικό ανάχωμα απο την ηγεσια του περισσου; Αδυνατον! Μαιλης παπαρηγα γοντικας κουτσουμπας κ.α γνωστοι αγνωστοι τεμπεληδες γραφειοκρατες που δηλωνουν επαγγελματιες της επαναστασης χωρις ενα ενσημο τι ειναι κνιτακια;

24 Ιανουαρίου 2016 στις 7:52 μ.μ.

Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2016 - 2:21 μ.μ.

Ετσι μπράβο Βαθύ. Και σε βαθύτερα!
Ο καθε Χρυσαυγιτης μπορεί να γραφει την αντικομμουνιστική του βρώμα, αλλα τα 8 στα 19 δικά μου σχόλια κόβονται.

Σας πονάει το ΚΚΕ όλο και περισσότερο.

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2016 στις 9:49 μ.μ.

Α...του βάλατε λοιπόν φωτιά και τώρα κάθεστε πάνω απ' τις στάχτες και περιμένετε μπας και ξαναγεννηθεί;
Κάπως περίεργα έχετε αντιληφθεί το Ζαχαριάδη 2:14.

Εντάξει πάντως, δεν είναι τίποτε για σας που -όπως φαίνεται- έχετε ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας. Αλίμονο σ' εμάς που σε μερικές δεκαετίες ή και νωρίτερα θ' αφήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 1:25 π.μ.

2.21 Οπορτουνιστής είναι αυτός που λέει στον λαό οτι υπάρχει τρόπος βελτιωθεί η ζωή του και να γίνει Σοσιαλισμός ενω τα μέσα παραγωγής τα έχουνε οι Κσπιταλιστές επειδή θα αλλάξει ο Διαχειρηστής.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 10:37 π.μ.

9.49 Το ανμτίστροφο συμβαίνει. Την φωτιά στο ΚΚΕ την είχε βάλει ο Οπορτουνισμός μέσα απο το ΕΑΜ και την ΕΔΑ και έγινε Μπάχαλο με τις παενέργειες να υπάρχουνε μέχρι το 1991. Απο εκει και μετα έπεσε μέσα ό Ζαχαριάδης οτι το ΚΚΕ θα ανναγενηθεί απο τις στάχτες. Αρα λοιπόν έλα να παλέψουμε για την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την Λαική Συμμαχία σε ταξικη βάση. Δεν θα σου ζητήση κανεις να γίνεις κομμουνιστής.

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 3:42 μ.μ.

1.25
Οπορτουνιστής είναι αυτός που λέει στον λαό οτι υπάρχει τρόπος βελτιωθεί η ζωή του και να γίνει Σοσιαλισμός ενω τα μέσα παραγωγής τα έχουνε οι Κσπιταλιστές επειδή θα αλλάξει ο Διαχειρηστής.
χαχα! επιπλεον Οπορτουνιστής ειναι και Μαιλης παπαρηγα γοντικας κουτσουμπας κ.α γνωστοι αγνωστοι τεμπεληδες γραφειοκρατες που δηλωνουν επαγγελματιες της επαναστασης χωρις ενα ενσημο

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2016 στις 4:34 μ.μ.

3.42 Είναι κατανοητό και το άγχος και ο πανικός σου. Υποσχεθήκατε στην Αστική τάξη οτι δεν θα υπάρχει ΚΚΕ και σπάσατε τα μούτρα σας. Θέλει ο Καπιταλισμός μετά το ξεβράκωμα του σύριζα το νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα και σας πιέζει...Ας προσέχατε. Αυτά που ξέρατε πεθάνανε το 1991...Περαστικά σοπυ..

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2016 στις 9:23 μ.μ.

4.34
Περαστικά σου κνιτακο! κοιμησου τον υπνο του δικαιου αγκαλια με τον μαιλη και τον γοντικα! θα ξυπνησεις στο σοσιαλισμο της 2ας παρουσιας!

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 10:52 π.μ.

9.23 Ο Καπιταλισμός θα γίνει ανθρώπινος στην 2α Παρουσία. Αρα κοιμήσου και περίμενε.......

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2016 στις 4:26 μ.μ.

9.23 Πραφανώς Εφοπλιστής είσαι το Ταξικό σου συμφέρον είναι στον Καπιταλισμό οποτε σωστά μιλάς Χαιρετώ.

Ανώνυμος
28 Ιανουαρίου 2016 στις 3:14 μ.μ.

10.52 ,4.28
αγκαλια με τον μαιλη και τον γοντικα θα ξυπνησεις στο σοσιαλισμο της 2ας παρουσιας! γιατι αθτοι ειναι οι ηγετες σας.40 χρονια πγ. και ηγεσια γοντικσας! και καθεστε τον τεμπελη ανεπαγγελτο και τον κοιτατε χαζοκνιτα

30 Ιανουαρίου 2016 στις 10:54 μ.μ.

11.34 Πολύ ευχαρίστως, πες μου που να κοπιάσω και θα δούμε ποιος θα φάει τι...
12.34 Η τοποθέτηση του ΕΜΕΡ δε λέει να συμμετάσχει το ΚΚΕ στην κυβέρνηση, το αντίθετο. Εξηγεί όμως πως το ΚΚΕ είναι σεχταριστικό με όρους μαρξισμού-λενινισμού, γι' αυτό και κανείς δεν τολμά να απαντήσει επ' αυτού.
1.22 Βολεμένοι είναι τα κοπρόσκυλα που μισθοδωτούνται από το κόμμα χωρίς να έχουν κολλήσει ένα ένσημο για να το παίζουν επανάσταση εκ του ασφαλούς. Στην ίδια κατηγορία είσαι προφανώς κι εσύ, οπότε βούλωσέ το...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger