Home » , » Οι παρλαπίπες του Γ. Κουρή

Οι παρλαπίπες του Γ. Κουρή

Από giorgis , Δευτέρα 30 Μαΐου 2011 | 3:36 μ.μ.

Είχαμε ακούσει τον Νίκο Χατζηνικολάου να μιλάει απ΄ τον ραδιοφωνικό του σταθμό και να κάνει την αγιογραφία του Γ. Κουρή για τις «φιλότιμες» προσπάθειες που κάνει για να «σώσει» τον τηλεοπτικό σταθμό Alter.
Αυτές, λοιπόν, τις «φιλότιμες προσπάθειες» τις διαβάζουμε σήμερα στο πρωτοσέλιδο της «Αυριανής» και μεταφράζονται στο ότι «Ο Κουρής πούλησε 400 στρέμματα παραλία, 12 βίλες στην Κεφαλονιά και υποθήκευσε δυο κτίρια 15.000 τετραγωνικών μέτρων, πήρε ΕΝΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και τα έβαλε όλα στο κανάλι για να γλυτώσει».

Μην μας πείτε τώρα ότι δεν συγκινηθήκατε απ’ την ενέργεια του εκδότη – καναλάρχη που τα «έδωσε όλα» για να μπορέσει να επιβιώσει αυτός ο τηλεοπτικός σταθμός;
Πέρα απ’ την πλάκα όμως, –και χωρίς να ξέρουμε τα παρασκηνιακά παιχνίδια που παίζονται μεταξύ εκδοτών κυβερνητικών στελεχών κ.λ.π-, να θυμίσουμε κάποια πράγματα για τον Γ. Κουρή που ξεκινώντας από μια τοπική εφημερίδα στην Κεφαλονιά σήμερα εμφανίζετε κροίσος να διαθέτει 12 βίλες, κτίρια, παραλιακές εκτάσεις κλπ.

Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει σας παραπέμπουμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση που αναφέρετε στις μέρες και την πολιτεία του Κεφαλλονίτη εκδότη-καναλάρχη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger