Home » , , , » Για την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (2 Βίντεο)

Για την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών (2 Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 | 11:21 μ.μ.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τα όσα έγιναν στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Μια επικοινωνιακή τακτική της μνημονικής κυβέρνησης ήταν μπροστά στα αδιέξοδα που έχει βρεθεί. Δεν είναι σίγουρο ότι πρέπει να μιλάμε για αποτυχία της πολιτικής κυβέρνησης-τρόικας. Πιο πιθανόν είναι ότι η οικονομική ολιγαρχία, πλανητική και ντόπια χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ σαν κυβέρνηση «μιας χρήσης» και αφού έκανε την βρώμικη δουλειά –δεν κάνει τέτοιες ενέργειες το πολιτικό κυβερνητικό προσωπικό με το αζημίωτο- ετοιμάζεται να το πετάξει στα αζήτητα προετοιμάζοντας στα παρασκήνια την διάδοχη κυβερνητική κατάσταση.

Στα βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τις διαμετρικά αντίθετες τοποθετήσεις Παπαρήγα και Τσίπρα μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Αινειας
27 Μαΐου 2011 στις 11:46 μ.μ.

Ηταν λαθος της Παπαρηγα που πηγε στη συναντηση των πολιτικων αρχηγων. Ο,τι και να πει, ο,τι και να δηλωσει επειτα, ο χρονος της ειναι μετρημενος σε τηλεοπτικα μονταρισμενα και κουτσουρεμενα δευτεροπλεπτα. Η παρουσια της σε αυτες τις προσποιητα σοβαρες και δραματικες συναντησεις των "προκριτων" και τις νομιμοποιει αυτες καθ'αυτες αλλα και χρεωνεται μερος της αηδιας εκεινου του κοσμου που αυθορμητα αντιδρα στην πολιτικη της λεηλασιας. Ασε που ειναι σκηνοθετημενες ετσι ωστε να ειναι σε οφελος της κυβερνησης. Με μονη τη ΜΗ-συμμετοχη το ΚΚΕ θα ειχε κανει ενα βημα πιο μπροστα στο πλησιασμα του αγανακτισμενου, μπορει αμηχανου, ισως αποπροσανατολισμενου μα σχεδον σιγουρα εκεινου του μερους του λαου που σκεφτεται και επιζητα να αντιδρασει αποφασιστικα.

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2011 στις 5:50 μ.μ.

phge gia na tis anakoinwsei ekloges alla den.afou o proedros ths dhmokratias eina i glastra ola o giwrgaros autos mono upografes se oti tou dinei o gap

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger