Home » , , » Πρόοδος για τους εθνονταβατζήδες

Πρόοδος για τους εθνονταβατζήδες

Από giorgis , Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 | 5:23 μ.μ.

 Σε πανικό όλο το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό της μνημονικής κυβέρνησης του ΓΑΠ. Τρέμουν την λαϊκή οργή και παρά τις εντολές του Μαξίμου για «επικοινωνία με τον λαό» προσπαθούν όπως ο διάολος το λιβάνι να αποφύγουν κάθε δημόσια τους παρουσία. Τελευταίο περιστατικό η αντίδραση του αντιπροέδρου της μνημονικής κυβέρνησης, του ανεκδιήγητου Θ. Πάγκαλου. Ενώ είχε προγραμματίσει την Παρασκευή 10/6 να παρευρεθεί, σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Διστόμου - Aράχοβας - Αντίκυρας, για την μαύρη επέτειο της σφαγής της 10/6/1944, στο Δίστομο,  218 Ελλήνων από τα κατοχικά ναζιστικά στρατεύματα, επικαλούμενος «ανειλημμένες υποχρεώσεις», ματαίωσε την παρουσία του.

Μάλλον δεν έλαβε σοβαρά τις υποδείξεις που έκανε προς τους εθνοπατέρες το πρώτο μαρκούτσι του Αλαφούζου, ο δημοσιοκάφρος Μ. Παπαδημητρίου, που απ’ την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Σκάι έλεγε: «Οι βουλευτές είναι άνθρωποι που πρέπει να δουλεύουν σκληρά, να εξηγούν και ενίοτε πρέπει να μάθουν να τρώνε και καμιά ψιλή».

Πρόοδος. Μέχρι τώρα τους βουλευτές, ειδικά των κυβερνητικών κομμάτων ήταν υπηρέτες ντόπιων και ξένων καπιταλιστών. Τώρα του προορίζουν και σαν …καρπαζοεισπράκτορες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger