Home » , , » Αλλος "αριστερός δημοκράτης" κι αυτός!

Αλλος "αριστερός δημοκράτης" κι αυτός!

Από giorgis , Σάββατο 9 Ιουλίου 2011 | 8:28 μ.μ.

Τι ποιο ήπια μορφή αποδοκιμασίας για το πολιτικό προσωπικό της τρόικας και της ντόπιας αστικής τάξης, θα μπορούσε να υπάρξει από αφίσες που χλευάζουν  τους  οσφυοκάμπτες πολιτικάντηδες ή ακόμα και λεκτικά γιουχαΐσματα;  Το μόνιμο όμως δεκανίκι της μνημονικής κυβέρνησης του ΓΑΠ, το πολιτικό μόρφωμα του Κουβέλη για μια ακόμα φορά έρχεται να σταθεί εξαπτέρυγο στα κυβερνητικά στελέχη που πρωτοστατούντος του Καρχιμάκη ρίχνουν τα εμέσματα τους στους πολίτες που στο πρόσωπο πολιτικάντηδων αποδοκιμάζουν την κυβερνητική πολιτική.

Δεν αρκούσαν στην «Δημοκρατική Αριστερά» οι συνεχείς ανακοινώσεις που καταδίκαζε αυτά τα «φαινόμενα βίας» σήμερα αναλαμβάνει και ο αρχηγός της Φώτης Κουβέλης από την φυλλάδα του Μπόμπολα «Ημερησία» να μιλήσει για τις  «αθλιότητες με τις επιθέσεις, τους προπηλακισμούς, τις αντισυγκεντρώσεις, τις ''επισκέψεις'' στα σπίτια πολιτικών, τις αφίσες με απειλές κατά προσώπων» για να συμπληρώσει , «η σθεναρή και σαφής θέση των πολιτικών δυνάμεων, η οποία θα απορρίπτει και θα αποδοκιμάζει αυτές τις ενέργειες, ακυρώνει μέσα στην κοινωνία τις ιδεολογικές επιφάσεις που επικαλούνται εκείνοι που επιλέγουν τη βία, στο όνομα της απόκρουσης της ασκούμενης πολιτικής».

Ανακάλυψε λοιπόν, την «βία», ο «δημοκράτης αριστερός», Κουβέλης σε κάποια συνθήματα και αφίσες ενώ έχει κάνει εδώ και ενάμιση χρόνο γαργάρα  την πραγματική βία που εξασκεί ο κυβερνητικός θίασος του Γ. Παπανδρέου επάνω στις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων καταδικάζοντας μας στη φτώχεια, την ανέχεια, την ανεργία κάποιες φορές και στην εξαθλίωση.

Μ αυτές τις δηλώσεις, φυσικά, ο Φ. Κουβέλης, επενδύει στο αστικό χρηματιστήριο με την πιθανή προσδοκία ότι κάποια στιγμή θα σχηματιστεί η κυβέρνηση των «προθύμων» και διεκδικεί ένα κομμάτι από την πίτα της κυβερνητικής εξουσίας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουλίου 2011 στις 9:07 μ.μ.

Δώστε του (πάλι) μια καρέκλα να σκάσει. Η αηδία που προκαλεί δεν υποφέρεται πια...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger