Home » , » Εμετικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του εμπορικού κεφαλαίου

Εμετικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του εμπορικού κεφαλαίου

Από giorgis , Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 | 5:39 π.μ.

«Τα Βαρέα και Ανθυγιεινά πιστεύω ότι πρέπει να αναθεωρηθούν τελείως. Δεν νομίζω ότι οι καμαριέρες μετά τον Στορ Καν κάνουν ένα βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα, εκτός αν, είπαμε ότι αυτή η περίπτωση τις κατατάσσει εκεί».

Βασίλης Κορκίδης – πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου
_____________

Την παραπάνω αθλιότητα εκστόμισε ο γνωστός εκπρόσωπος του εμπορικού κεφαλαίου στον τηλεοπτικό σταθμό του εφοπλιστή Αλαφούζου, βρίσκοντας την πλήρη συγκατάβαση στα λεγόμενα του απ’ τον τηλεαστέρα Λυριτζή που με το υπόλοιπο δημοσιοκαφρικό τσούρμο που σταβλίζεται στα παχνιά του τηλεοπτικού βόθρου του Σκάι χύνει το δηλητήριο του συκοφαντώντας και προβοκάροντας κάθε εργατική διεκδίκηση δίνοντας στήριγμα στις επιδιώξεις του  πιο επιθετικού καπιταλιστικού κεφαλαίου  ντόπιου και ξένου.

Να προσπεράσουμε τις σεξιστικές συκοφαντίες του Β. Κορκίδη, στις καμαριέρες που οι περισσότερες εργάζονται εποχιακά, σε καθεστώς δουλεμπορίας, με μισθούς κάτω από 600 ευρώ. Ο «κύριος» αυτός έχει την εντύπωση ότι η εργατική τάξη έχει την ηθική που ευδοκιμεί στα σαλόνια και στις … κρεβατοκάμαρες … των αστών. Ότι όλοι/ες κουβαλάνε την ηθική που αυτός ενστερνίζεται.

Δεν περιμέναμε φυσικά ένας εκπρόσωπος κεφαλαιοκρατών να έχει διαφορετικά άποψη. Ανήκει κι αυτός σε εκείνους  που οι καταθέσεις του στο εξωτερικό είναι διπλάσιες του δημόσιου «εξωτερικού χρέους», είναι απ’ αυτούς που καταλήστεψαν τον ιδρώτα του εργαζόμενου λαού με τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα κάθε είδους προνόμια που τους παρέχει το αστικό κράτος. Τις φοροελαφρύνσεις και φοροαπαλλαγές, με την δυνατότητα που τους δίνει να κάνουν τον εργάτη ομιλούντα εργαλείο, που τον εκμεταλλεύονται προσφέροντας του ένα κομμάτι ψωμί εκμεταλλευόμενοι την εργατική του δύναμη για να παραφουσκώνουν τα θησαυροφυλάκια τους. 

Εχουν ξεσαλώσει εντελώς οι εκπρόσωποι των καπιταλιστών –με τις ευλογίες της μνημονικής κυβέρνησης φυσικά- αλλά ας μην είναι τόσο σίγουροι ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί στο διηνεκές.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2011 στις 6:34 π.μ.

Οι λαγοί βρίσκουν και τα λένε. Αν αντιδράσουν οι εργαζόμενοι μαζικά, δυναμικά, με απεργίες διαρκείας, πορείες, γιουχαΐσματα κλπ, τότε θα τα κάνουν γαργάρα. Αγωνιστείτε τώρα για ένα άλλο σύστημα και μην περιμένετε να σας λυπηθούν οι σαδιστές κόπανοι που κυβερνάνε. mitsos175.

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2011 στις 7:56 μ.μ.

Αυτό το σχόλιο του κτήνους πρέπει να το πληρώσει με κρεμάλα. Επανάσταση και κρεμάλες για τα τέρατα

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2011 στις 2:47 π.μ.

Γιατι κρεμαλα ..ρε συντροφε ?
ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ να τον κανουμε !!!!!!

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2011 στις 10:40 π.μ.

απο τον ριζοσπάστη δεν ειναι η αναδημοσίευση ?

31 Αυγούστου 2011 στις 3:03 μ.μ.

Οχι δεν ειναι αναδημοσίευση από τον "Ριζοσπάστη". Σε μια τέτοια περίπτωση θα το αναφέραμε και θα βάζαμε την πηγή της είδησης.

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2011 στις 7:08 μ.μ.

"Γιατι κρεμαλα ..ρε συντροφε ?
ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ να τον κανουμε !!!!!!"

Κρεμάλα γιατί καμαριέρα κάποιων ειναι τώρα και του αρέσει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger