Home » , , » Στείλτε στην ΕΛΔΥΚ τον Κασιδόκωστα-Λάτση και όχι 19χρονα φτωχόπαιδα

Στείλτε στην ΕΛΔΥΚ τον Κασιδόκωστα-Λάτση και όχι 19χρονα φτωχόπαιδα

Από giorgis , Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 | 1:25 π.μ.

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση και το ΓΕΣ δείχνουν στα φτωχά λαϊκά στρώματα το χυδαίο και αποκρουστικό τους ταξικό πρόσωπο. Όλοι, αυτοί, αστοί πολιτικοί -Παπανδρέου, Καραμανλής, Πάγκαλος, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Αιβαλιώτης, Τσίπρας κλπ- που λούφαραν συστηματικά και εξαγόρασαν την στρατιωτική θητεία έρχονται τώρα και «πουλούν» πολεμοκαπηλεία, στέλνοντας  18χρονα και 20χρονα παιδιά φτωχών οικογενειών στην Πρώτη Γραμμή της Κύπρου.

Αλήθεια κύριε ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη και Αρχηγέ ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο γιατί δεν στείλατε και δεν στέλνετε στην ΕΛΔΥΚ τον κάθε Κασιδόκωστα, Γιαννακόπουλο, Ρουβά, Ζαγορίτη (για να μιλήσουμε για μερικά από τα τελευταία βύσματα που είδαν τα καμώματα τους το φως της δημοσιότητας), δεν στέλνετε τους χρυσοπληρωμένους ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες, τους πρωτοκλασάτους του life style, αλλά στέλνετε μόνο τα φτωχόπαιδα;

Γιατί δεν στέλνετε όλοι εσείς που μιλάτε για Θερμοπύλες (τρομάρα σας) και για το ελληνικό έδαφος της Κύπρου (με αυτά και με αυτά τα εθνικιστικά ψέματα σφάχτηκε ο Κυπριακός λαός πρώτα απ΄ όλα από τις «Μητέρες Πατρίδες») δεν στέλνετε στην Κύπρο τα βύσματα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΟΝΝΕΔ που με ψεύτικες ιατρικές γνωματεύσεις χαρακτηρίζουν την σωματική τους ικανότητα Ι3-Ι4 και αράζουν στο Πεντάγωνο ή σε στρατόπεδα κοντά στο σπιτάκι τους;

Και τα λέμε όλα αυτά γιατί οι γονείς και οι νεοσύλλεκτοι που τους ήρθε Προεπιλογή για ΕΛΔΥΚ είναι τρομοκρατημένοι. Γιατί καταλαβαίνουν, μετά και τις πολεμοκάπηλες δηλώσεις Μπεγλίτη-Πάγκαλου ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τους αντιμετωπίζει ως Αναλώσιμους, ως κρέας για τα κανόνια, προκειμένου να αρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα κοιτάσματα ενέργειας για το Βαρδινογιάννη-Λάτση-Κοπελούζο και τους υπόλοιπους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες . Γιατί οι αξιωματικοί και τα κλιμάκια του ΓΕΣ φέρονται ως κοινοί τρομοκράτες που λένε ψέματα και φοβίζουν τους φαντάρους.

Σύμφωνα με καταγγελίες νεοσύλλεκτων στρατιωτών που υπηρετούν στο ΚΕΝ Θήβας και γονιών, τους πιέζουν να υπογράψουν ότι αποδέχονται τη μετακίνηση στην Κύπρο, λέγοντας ψέματα ότι «η μετάθεση στην Κύπρο είναι καταρχήν εθελοντική, αλλά αν δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός η Μετάθεση γίνεται Υποχρεωτικά». [Βεβαίως, δεν υπάρχει κανένας νόμος και διαταγή που να προβλέπει κάτι τέτοιο].

Όταν συνάδελφοι γνωστοποίησαν στους ψευδόμενους αξιωματικούς και διοικητές την ανυπαρξία σχετικού νόμου και διαταγής που να τους υποχρεώνει να δεχτούν μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, αυτοί συνέχισαν να χρησιμοποιούν άθλιες μεθόδους, απειλώντας τους ότι αν δε δεχτούν τη μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ τότε θα πάρουν δυσμενή μετάθεση.

Τώρα βέβαια, πόσο μπορεί να σε φοβίσει μια δυσμενή μετάθεση στον Έβρο (που έχει κόσμο και στις περισσότερες μονάδες σε πάει 1-1) σε σύγκριση με την Κύπρο που ετοιμάζεται για πόλεμο, μόνο οι λουφαδόροι αξιωματικοί των Κέντρων Εκπαίδευσης μπορούν να απαντήσουν!


Ενημερώνουμε υπεύθυνα τους συναδέλφους φαντάρους και τους γονείς τους ότι σύμφωνα με απόρρητη διαταγή, οι προϋποθέσεις μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ είναι οι εξής:

Η σύμφωνη γνώμη του στρατιώτη που κατατίθεται εγγράφως σε Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία ουσιαστικά δηλώνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της μετακίνησης του εκτός συνόρων!

* Ο Φαντάρος πρέπει να είναι έως 25 ετών.

* Να μην κατάγεται από την παραμεθόριο.

* Να μην είναι παιδί χωρισμένων παιδιών και προστάτης οικογένειας. Και άλλα κοινωνικά κριτήρια.

* Η Σωματική του Ικανότητα να είναι Ι1-Ι2.

Οι υποσχέσεις για τα διάφορα προνόμια που θα απολαύσουν στην Κύπρο είναι φουσκωμένα και εν πολλοίς έχουν καταργηθεί. Η κυβέρνηση περιέκοψε το μισθό του ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΥ (30%), μείωσε τα δωρεάν εισιτήρια, με αποτέλεσμα ο στρατιώτης που στέλνεται να υπηρετήσει εκτός ελληνικής επικράτειας να καλείται να πληρώσει το πανάκριβο κόστος της εκτός συνόρων μετακίνησης του, όταν κάνει χρήση της αδείας του. Να συνυπολογίσουμε ότι η ΕΛΔΥΚ βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη, οι ασκήσεις είναι συνεχείς, υπάρχει διαρκώς Επιφυλακή και κλίμα Πολεμικής Ετοιμότητας. Οι φαντάροι τιμωρούνται ξανά και ξανά με αλλεπάλληλες πειθαρχικές ποινές, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να υπηρετούν περισσότερο!

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι ο μοναδικός όρκος που υποχρεώθηκαν να δώσουν οι συνάδελφοι όριζε ότι οφείλουν να φυλάνε την Άμυνα της χώρας, το Σύνταγμα και τους Νόμους. Ούτε να βγαίνουν εκτός ελληνικής επικράτειας, ούτε να κυνηγάνε μετανάστες, ούτε να κάνουν αστυνόμευση των συνόρων απέναντι σε εγκληματίες λαθρεμπόρους. Αυτό είναι καθήκον των Διωκτικών Αρχών.

Οι συνάδελφοι έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν τη μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ. ΕΛΔΥΚ-ΤΟΥΡΔΥΚ αποτέλεσαν όργανα ξένης πολιτικής επικυριαρχίας, παραβίασαν βάρβαρα την νομιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και έχουν παράνομα υπέρμετρες δυνάμεις καταστρατηγώντας κάθε συμφωνία (40.000 Τουρκικός στρατός κατοχής, παράνομο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα και ελληνικές βάσεις). Δε θα γίνουμε Αναλώσιμοι για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαιά τους.
Καλούμε τους συναδέλφους να βγουν στην αναφορά και να ζητήσουν ακρόαση από το διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης. Αν δεν δικαιωθούν, να ζητήσουν ακρόαση απ' τα ανώτερα κλιμάκια και από το ΓΕΣ.
Επίσης, οι γονείς έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν και να υπερασπίσουν τα δικαιώματα των παιδιών τους. Δύναμή μας η Δημοσίευση των αυθαιρεσιών και των παρανομιών.

Καλούμε ΓΕΣ και Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να δημοσιεύσουν το νόμο και τη διαταγή που επικαλούνται. Ας μην ψάχνουν: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:19 π.μ.

Πέστα Χρυσόστομε! Επιτέλους ουσιαστικά ερωτήματα. Οι πλούσιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν τους πολέμους και οι φτωχοί αυτοί που υποφέρουν από αυτούς. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι λόγω της πολυπλοκότητας, το άρθρο έχει δίκιο. Δεν είναι δυνατόν να μας καλούν να προστατεύσουμε τις περιουσίες των μεγιστάνων ενώ εμάς μας αφήνουν άνεργους, αβοήθητους, και ζητούν από πάνω εκβιαστικά φόρους. Να πάτε εσείς "κύριοι" υπουργοί, βουλευτές και λοιποί πατριδοκάπηλοι να κάνετε πόλεμο. Άλλωστε δε μου ζητά ο Τούρκος τίποτα, αλλά η εφορία και η ΔΕΗ. mitsos175.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2011 στις 2:03 μ.μ.

Να στείλουν στην ΕΛΔΥΚ,τον Πλέυρη,τον Αϊβαλιώτη,και τον Άδωνι...

14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:24 π.μ.

Σωπάτε ρε. Πώς θα πήγαιναν οι μαμάδες τους με τα μπιφτεκάκια τόσο μακριά να τα ταΐσουν.
Το παλικαράκι όμως από του Μπέχου (ένα χωριό στην Ηλεία), ποιος το υπολογίζει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger