Home » , , » Με ποιους στρατιωτικούς ο Μπεγλίτης θα κάνει εμφύλιο πόλεμο;

Με ποιους στρατιωτικούς ο Μπεγλίτης θα κάνει εμφύλιο πόλεμο;

Από giorgis , Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 | 11:20 π.μ.

Η Προκλητικά αυταρχική και ολοκληρωτικής αντίληψης συνέντευξη του ΥΕΘΑ  Π. Μπεγλίτη στην εφημερίδα ΝΕΑ, σύμφωνα με την οποία «προειδοποιεί τον ελληνικό λαό και τις κοινωνικές δυνάμεις να συνειδητοποιήσουν την εκρηκτική κατάσταση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους διαφορετικά ο δρόμος της εσωτερικής σύγκρουσης θα είναι ανοικτός» αδυνατεί να λάβει υπόψη της ορισμένες παραμέτρους.

O εκβιασμός της κοινωνίας από την κυβέρνηση «ή υποτάσσεστε στον εργασιακό και κοινωνικό Μεσαίωνα ή η κυβέρνηση θα προχωρήσεισε Εμφύλιο Πόλεμο» στερείται τους όρους υλοποίησης!

Γιατί είναι σαφές ότι μόνο με τα ΜΑΤ και τους ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ δεν εξασφαλίζεις τη διατήρηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Όσες Αύρες και να αγοράσετε, όσα δακρυγόνα-πλαστικές σφαίρες και να προμηθευτείτε, είναι σίγουρο ότι όταν ξεσπάσει η κοινωνική οργή δε φτάνουν.

Γιατί όπως γνωρίζετε καλύτερα και από εμάς, όταν ωθείς μια κοινωνία να ψάχνει στα σκουπίδια, να ζει από τα συσσίτια, να κλέβει στα σούπερ μάρκετ γάλα και μακαρόνια να ταΐσει τα παιδιά της, όταν κόβεις το ρεύμα στον άνεργο και του επιβάλλεις χαράτσια, ε τότε δημιουργείς όρους αντίστοιχης Κοινωνικής Εξέγερσης με αυτές που συγκλόνισαν τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Και εκεί, στην κορύφωση της ταξικής σύγκρουσης, κατέβασαν τα τανκς!

Γιατί τότε δε φτάνουν οι δολοφόνοι της Αστυνομίας.

Τότε θα χρειαστεί ο Στρατός.

Όχι για να κάνει Δικτατορία.

Γιατί τη Δικτατορία την Ζούμε!

Είναι η Κοινοβουλευτική Δικτατορία του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, με την στήριξη ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη. Είναι η «έκτακτη κατάσταση στην οικονομία» σύμφωνα με το Βενιζέλο που απαιτεί «έκτακτη ανάγκη και στην πολιτική», βάζει την Κοινωνία σε Γύψο, περιστέλλει τις κοινωνικές ελευθερίες και κάνει ανά πάσα στιγμή επίδειξη ακραίου κρατικού αυταρχισμού όπως συνέβη στη ΔΕΘ και απέναντι στις κινητοποίησες του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους Φόρους και τα Χαράτσια σας!

Το επόμενο βήμα είναι να βγάλετε το Στρατό στους δρόμους για να περιφρουρήσει την συντεταγμένη οικονομική και πολιτική σας Χρεωκοπία, για να καταστείλει τα εξεγερμένα πλήθη, όπως προβλέπουνοι νόμοι που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι αποφάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Όμως ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με ανθρώπους. Που έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις. Που εσείς τους οδηγείτεστην ανέχεια και οξύνετε τα αδιέξοδα που δημιουργείτε στην ζωή τους και στην ζωή όλων μας.

Σας διαφεύγει ότι οι στρατιωτικοί έχουν αντιδράσει ήδη στην πολιτική σας με Λευκή Απεργία, με κινητοποιήσεις και αναζητώντας την οργανωμένη συνδικαλιστική οργάνωση.

Σφυρίζετε αδιάφορα, γιατί νομίζετε ότι οι υποσχέσεις σας παραμύθιασαν ανθρώπους που είδαν να μειώνονται μισθοί-επιδόματα-συντάξεις.

Αλήθεια, ποιους στρατιωτικούς θα κατεβάσετε στο δρόμο: τους ΕΠ.ΟΠ.;

Αυτούς που ήδη απολύετε και εναντίον των οποίων ετοιμάζετε Πογκρόμ χαρακτηρίζοντας τους Άχρηστους;

Μήπως θα κατεβάσετε τους συνάδελφους Φαντάρους;

Αυτούς που αυξάνετε τη θητεία για να καλύψετε με τη Δωρεάν Εργασία τους τις απολύσεις χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ., που τους έχετε φορτώσει το οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης, τους ταΐζετε ληγμένα κρέατα και κοτόπουλα, τους χρησιμοποιείται ως υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τους έχετε Αναλώσιμους στην Κύπρο και στην παραμεθόριο για τις ανάγκες του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, για ταπετρέλαια και τις ΑΟΖ που ξερογλείφεται ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης και ο Κοπελούζος και λοιποί επιχειρηματίες.

Μήπως πάθατε Αμνησία; Σας διαφεύγει φαίνεται η μαζική άρνηση των φαντάρων να καταστείλουν την εξέγερση του 2008, μετά τη δολοφονία του 15χρονου Α.Γρηγορόπουλου από τους Αστυνομικούς σας!

Ή μήπως υπολογίζετε τους αξιωματικούς; Αυτούς που εν ενεργεία και εν αποστρατεία αποτέλεσαν βασική συνιστώσα όπως και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Αυτοί που σύμφωνα με δημοσιεύματα «Πληρώνονται... και κλαίνε οι στρατιωτικοί! Αναδρομικές...μειώσεις»!

Αυτό το μήνα με τις...αναδρομικές περικοπές που άρχισαν από το προηγούμενο και θα συνεχιστούν για άλλους δύο μήνες, ανάλογα με το βαθμό θα βάλουν στη τσέπη τους από 150 έως και 500 ευρώ ! Η κατάσταση είναι δραματική και το κλίμα τεταμένο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ


Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι "Μας κόψατε 30% του εισοδήματος μας! Φτάνει πια".

Και συνεχίζουν: «Οι στρατιωτικοί, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες την τελευταία διετία των σκληρών οικονομικών μέτρων, τόσο σε κλαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία, απογοήτευση αλλά και ανησυχία μας.Μέσα σε λιγότερο από μια διετία έχει περικοπεί το 30% του εισοδήματός τους και έχουν οδηγηθεί οικογενειακώς σε κατάσταση πενίας, όντες οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα.
Παράλληλα δε, με τις περικοπές των αποδοχών, έχουν υποστεί πάγωμα μισθολογικών ωριμάνσεων και χρονοεπιδομάτων.
Το καθεστώς υγειονομικής κάλυψής τους έχει επιδεινωθεί σε σημείο ανυπαρξίας, οι δε δαπάνες περίθαλψης αποζημιώνονται μετά από παρέλευση έξι (6) – οκτώ (8) μηνών στην καλύτερη περίπτωση. Παράλληλα, όλες οι διεκδικήσεις τους όπως αποζημίωση υπερωριακής απασχόλησης και υπηρεσιών, η άρση των αδικιών του ασφαλιστικού,επίλυση προβλημάτων στέγασης και ανεργίας συζύγων, έχουν πέσει στο κενό, τη στιγμή που οι υπηρεσιακές απαιτήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, τόσο λόγω μειωμένης στελέχωσης, όσο και λόγω ανάληψης υποχρεώσεων έξω απ ́ τα καθήκοντά τους (όπως η παραλαβή και διανομή των σχολικών βιβλίων, η οδήγηση και συνοδεία παιδιών ΜΕΑ κλπ)».

Πιστεύουμε ότι καθημερινά η κυβέρνηση απομονώνεται από ολοένα περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Οι μόνοι που της μένουν πιστοί είναι τα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι στυλ Παπαδημητρίου-Πρετεντέρη-Παπαχελά και ο κόσμος του πλούτου. Εξάλλου η κυβέρνηση αποτελεί τμήμα του αστικού καθεστώτος εξουσίας και λειτουργεί ως μηχανισμός ισοπέδωσης των εργατικών δικαιωμάτων και των λαϊκών ελευθεριών μετατρέποντας τους χώρους εργασίας σε κάτεργα, επεκτείνοντας την παρακολούθηση-καταγραφή-έλεγχο-καταστολή κάθε κοινωνικής δραστηριότητας που ξεφεύγει από τα πλαίσια του καταναλωτισμού, της καθεστωτικής πληροφόρησης και του εμπορευματοποιημένου πολιτισμού, δρώντας ως ατζέντης των επιχειρηματικών συμφερόντων στο εξωτερικό. Η διεκδίκηση συμβολαίων για τις ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες και τους εφοπλιστές από τον Α/ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχο Γιάγκο στην πρόσφατη  συνάντηση της Συμμαχίας των Προθύμων Ιμπεριαλιστών στο Κατάρ, ως ανταπόδοση της ελληνικής πολιτικής και στρατιωτικής συμμετοχής στη βάρβαρη Νατοϊκή επέμβαση στη Λιβύη είναι ενδεικτική.

Και ενώ «δεν υπάρχουν λεφτά» και η κυβέρνηση απολύει δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, μας φορτώνει φόρους και χαράτσια, πλήρωνε κάθε μέρα, για σχεδόν τέσσερις (4) μήνες, ένα (1) εκατομμύριο ευρώ τη μέρα για τη δολοφονία του λαού της Λιβύης.   

Εμείς τους πληροφορούμε:

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΑΣ

Μόνη διέξοδος για τον κόσμο της εργασίας από την πολιτική ανεξέλεγκτης Πτώχευσης των δικαιωμάτων μας είναι η Ανατροπή της κυβέρνησης και των Μνημονίων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 1:41 μ.μ.

Πρώτα θα πυροβολήσω αυτόν που θα με διατάξει να χτυπήσω τους συμπολίτες μου ΚΑΙ μετά όλους όσους τους στηρίζουν!

Ανώνυμος
21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:39 μ.μ.

Ακόμα και στην εξέγερση και τελικά στην καταστολή του πολυτεχνείου, εκτός από τον οδηγό του μοιραίου τανκ που έριξε την πύλη και που ήταν όπως είχε ακουστεί με το πιστόλι στον κρόταφο, καθώς και τους έμμισθους δολοφόνους καραβανάδες τύπου ντερτιλής, ακόμα και υπηρετούντες στα λοκ βοηθούσαν στην πύλη της στουρνάρα φοιτητές και εργάτες εξεγερμένους να πηδήξουν τα κάγκελα.

Αντιλαμβάνεται κανείς, πώς αν πραγματικά υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, σε μια ιστορική περίοδο όπου η πληροφόρηση δεν ήταν απλά δύσκολη, αλλά ουσιαστικά ανύπαρκτη μέσα από το σκοτάδι που είχε απλωθεί στην επικράτεια από τους "εθνοσωτήρες" πραξικοπηματίες, σήμερα οι ένστολοι πολίτες έχουν όλα τα εργαλεία του κόσμου για να καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.

Τον γνωρίζουν καλά μέσα στα στρατόπεδα και έξω απ' αυτά. Στις άδικες φυλακίσεις και στερήσεις εξόδου, στις απάνθρωπες συνθήκες διαμονής και σίτισης, στα ατέλειωτα καψώνια από τους καραβανάδες στρατόκαυλους.

Το γνωρίζουν καλά μέσα από τις οικογένειές τους, που χειμάζονται όλο και περισσότερο κάθε τρίμηνο που περνάει και κάθε νέα δόση που έρχεται και έχει αντίκτυπο στο βιωτικό τους επίπεδο.

Τα ένστολα αδέλφια μας ξέρουν πολύ καλά που θα πρέπει να στρέψουν τις κάννες των όπλων τους: και ο στόχος δεν είναι βέβαια ο αγωνιζόμενος λαός.

Μπορεί το ύφος να λαϊκίζει κάπως, παρ' όλ' αυτά, θα πρέπει σε κάθε στιγμή, και με πραγματικό γεγονός ότι έχουμε μπλέξει με όλο αυτό το σκυλολόι των αργυρώνητων που μας "κυβερνάει", να ενημερώνουμε τα ένστολα αδέλφια μας για μελλοντικές πιθανές πολιτικές εκτροπές στα όρια πραξικοπήματος.

Όσο για τα κοπρόσκυλα που απαρτίζουν τον εθνικό κορμό, να τους προειδοποιούμε να μην παίζουν με τη φωτιά. Γιατί αυτή μπορεί να είναι η φωτιά που θα τους κάψει.

macB

Ανώνυμος
21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:23 μ.μ.

Μπραβο Θανο, ο στρατος ειναι παιδια του λαου και οχι των τοκογλυφων.

Με το αρθρο συμφωνω και δεν πρεπει να μας διαφευγουν και οι συνειρμοι του Καρατζαφυρερ, για τους οποιους και πολυ σωστα μιλησε σημερα η Αλεκα απο το βημα της Βουλης.

Νομιζω οτι μπαινουμε σε ποιοτικα νεους αγωνες και οι τοκογλυφοι τρμουν και τον ισκιο τους.

Αντωνης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger