Home » , , » Μας κλέβουν, μας ισoπεδώνουν, μας εξαθλιώνουν. Τι διάολο περιμένουμε και δεν τους παίρνουμε φαλάγγι;

Μας κλέβουν, μας ισoπεδώνουν, μας εξαθλιώνουν. Τι διάολο περιμένουμε και δεν τους παίρνουμε φαλάγγι;

Από giorgis , Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 | 5:14 μ.μ.

«Ολόκληρα δισεκατομμύρια, τα 70% του προϋπολογισμού, ξοδεύονται για να πληρωθούν τοκοχρεωλύσια στους ξένους και ντόπιους ληστές τοκογλύφους και να προετοιμαστεί το καινούργιο ανθρωπομακελιό και στον ίδιο καιρό επιβάλλονται νέοι φόροι, ακριβαίνουν περισσότερο τα είδη της πρώτης ανάγκης, το ξεζούμισμα, το στραγγάλισμα των εργαζόμενων φτάνει στο απροχώρητο. Οι κοινωνικές ασφαλίσεις όχι μόνο δεν ψηφίστηκαν αλλά ετοιμάζεται και η λήστευση των λίγων ασφαλιστικών ταμείων που υπάρχουν. Τα μεροκάματα των καπνεργατών και όλων των άλλων εργατών κόβονται και ξανακόβονται (...) Γιατί όλα αυτά; Γιατί οι εκμεταλλευτές πρέπει να γεμίσουν τις κάσες τους».

Μανιφέστο του 5ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, 1934
__________________ 

Τέτοιος εκβιασμός, και τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, όπως αυτός που βιώνουμε σήμερα, πιθανόν να μην έχει ξανασυμβεί στα μεταπολεμικά χρόνια. Οπως διαβάζουμε σήμερα στο «Βήμα» έρχεται απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων (μονίμων και συμβασιούχων) -το "Πρώτο Θέμα" κάνει λόγο για άμεση απόλυση 120.000 δημοσίων υπαλλήλων, σφαγιασμό συντάξεων και αύξηση των έμμεσων φόρων- αρχίζοντας τις απολύσεις από αύριο με λύση συμβάσεων, κατάργηση θέσεων, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του μέτρου εργασιακής εφεδρείας και την ψήφιση του νέου μισθολογίου λιτότητας στο δημόσιο το οποίο θα ισχύσει από την 1η Οκτωβρίου για όλους. Αυτή την προοπτική παρουσιάζουν σαν απαίτηση της τρόικας από την κυβέρνηση, προκειμένου να συνεχισθούν οι συνομιλίες και να υπάρχει ελπίδα για την καταβολή της έκτης δόσης των 8 δισ. ευρώ.

Παράλληλα μ’ αυτό όλα τα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια παιανίζουν τον ίδιο χαβά. Να αποδεχθεί ο λαός αδιαμαρτύρητα την νέα βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου στα λαϊκά στρώματα, να οδηγηθούν σε εξαθλίωση τεράστιες λαϊκές μάζες για να μην «χρεοκοπήσει η χώρα».  
Και όλα αυτά τα εξόφθαλμα ψέματα αποδεικνύονται από προηγούμενα δημοσιεύματα των ίδιων των αστικών ΜΜΕ.

Να τι έγραφε το «Βήμα» στις 5/1/2011: Σε 63,6 δισ. ευρώ θα ανέλθουν το 2011 οι δαπάνες εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους  Αν σ’ αυτό συμπληρώσουμε το 1,032 δισ. ευρώ που είναι οι τόκοι για τις μέχρι τώρα δόσεις του δανείου στήριξης και σκεφτούμε ότι τα «πακέτα βοήθειας» ανέρχονται μόνο σε 46,5 δισεκατομμύρια ευρώ, καταλαβαίνουμε το μέγεθος της ληστείας που υπόκεινται τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι μας κλέβουν, μας ισoπεδώνουν, μας εξαθλιώνουν. Τι διάολο περιμένουμε και δεν τους παίρνουμε φαλάγγι;




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:10 π.μ.

Είναι απλό: Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού που ψηφίζει τα ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΟΣ είναι ξεφτιλισμένα παλιοτόμαρα που το μόνο που πιστεύουν είναι πώς θα πουλήσουν την ψήφο για μία θέση στο δημόσιο ή άλλο ρουσφέτι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger