Home » , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος στην ΕΡΤ3 8/10

Ο Ν. Μπογιόπουλος στην ΕΡΤ3 8/10

Από giorgis , Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 | 1:17 π.μ.

Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για την παρουσία που έκανε σήμερα ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Νίκος Μπογιόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή της Ερτ 3 «Λαβύρινθος». (Δείτε το βίντεο). Ηταν καίριες οι απαντήσεις του, μίλησε με στοιχεία, δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών των λεγομένων του και ήταν έκδηλη η αμηχανία του Πασοκικού στελέχους και αντιπροέδρου της βουλής, Αργύρη, που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.

Φυσικά, και είναι γνωστό, ότι με την ίδια ευκολία που δίνουμε εύσημα σε μια ενέργεια ή παρουσία στελέχους του ΚΚΕ, με την ίδια άνεση κάνουμε κριτική στις θέσεις αυτού του κόμματος σε συμπεριφορές και θέσεις του που κατά την άποψη μας δεν είναι σωστές.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 2:11 π.μ.

Ναι Πασόκε. Είστε ανάλγητοι και όλα αυτά που είπες, γιατί είσαι προσωπικά υπεύθυνος, αφού παρέδωσες τη χώρα και πρόδωσες το λαό. Η Αριστερά ξέρει και μπορεί να δώσει λύσεις. Γι αυτό και θα νικήσει. Καλή συνέχεια. mitsos175.

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 3:30 π.μ.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1339814

Διαδώστε το συντρόφια πολύ δυνατό, και από τοσο κοντά. Και κεντρικό πόστ.

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 3:31 π.μ.

Προτείνω το πρόσφατο βιβλίο του Νίκου:
"ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ"!!!
Εξαιρετικό!

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 8:45 π.μ.

Μπράβο για την τελαυταία παράγραφο. Βαθιά πολιτική. Είναι και της μόδας: like-dislike. Μ΄αρέσει δεν μ΄αρέσει. Όπως και στους διαγωνισμούς-τηλεσκουπίδια. Στο τέλος θα βγάλουμε ταμείο, με ποσοστά. Δίκαια, εύκολα και επικοινωνιακά...
Ζήτω το τέλος της ιδεολογίας..., ζήτω η επικοινωνία!

Αλ.

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 11:24 π.μ.

και ρωτάω εγώ τώρα
γιατι ρε γαμώτο να μην είναι ο μπογιόπουλος γραμματέας του κκε?
γιατί να είναι η νερόβραστη παπαρήγα?
γιατί να παραμένει σαν αρχιεπίσκοπος εφ'ορου ζωής σε μια θέση που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα? για τον ίδιο λόγο μήπως που έχουμε τον παναγόπουλο στη γσσε και τον άλλον τον παπασπύρο στην αδεδυ? Για να μας υπόσχονται μεταθανάτια ζωή με λιβάδια από πιλάφια?

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 2:08 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=QKo30s1_C8s

8 Οκτωβρίου 2011 στις 7:51 μ.μ.

Ρε βαθύ κόκκινο δεν γνωρίζεις ότι το ΚΚΕ δεν ειναι κόμμα του λαού αλλά των αφεντικών;
Δεν έχετε ακουστά τις απολύσεις στο 90,2;
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/902-fm.html
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1338222

Πόλεμο στον πόλεμο των Αφεντικών και στον ψευτο κομμουνιστών

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2011 στις 11:59 μ.μ.

============================================================== Λοιπον αυτη η ανοησια περι ελληνικου στολου , ελληνων εφοπλιστων πρεπει να τελειωσει.Οι εφοπλιστες ειναι μεν ελληνογενεις αλλα δεν εχουν ελληνικη συνειδηση , επισης κατα πλοιοψηφεια 90% εχουν διαβατηρια ξενων χωρων ειναι δηλαδη πολιτες ξενων χωρων ( ....ατιμη πλουτοκρατια ) δυστηχως .....και μας εχουν χεσμενους απαντες, κρατος , θεσμους , ποΛιτικαντηδες , λαο κ.λ.π Αποδειξι οτι ελεγχουν 4000 πλοια αλλα τα 3000 απο αυτα φερουν ξενη σημαια και βεβαια απασχολουν ξενους και μονο -φιλιπινεζους , ουκρανους κ.λ.π- και οχι ελληνες!!!! Εχουν οργανωση και μεθοδους ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ και γεματα 1200 γραφεια με λαμογια συνταξιουχους 4εως 8 ανα γραφειο ( ...εδω να δειτε φοροδιαφυγη με μαυρα χρηματα και ενιοτε καποιους αλλους συνταξιουχους στα πλοια - μιλαμε για τεραστια ποσα μαυρα και αδηλωτα ...ΣΔΟΕ ΑΚΟΥΣ η ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ???) με ταχα μου με αμοιβες των 300 ευρω !!! Οι ελληνες ναυτικοι που εχουν υποφερει τα πανδεινα απο αυτους , με την εργατικοτητα και με την ευστροφια τους τους εκαναν μεγαλους και παμπλουτους και το ευχαριστω ειναι να τους πεταξουν ολους εξω απο τα πλοια με οτι συνεπαγεται αυτο για την εθνικη οικονομια....συντομα θα ξωπεταξουν και τους ολιγους εναπομεινοντες αλλα και απο την ακτοπλοοια .... ΟΥΣΤ αρμοζει σε αυτο το συναφι και μονο....αυτα τα ολιγα προς το παρων ....ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΧΙΟΥ

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2011 στις 9:25 π.μ.

RED. ΠΡΟΣ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ.ΓΙΑ ΤΟΝ 902 ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ!ΞΕΚΟΛΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΚΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΟΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ! ΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger