Home » , , » ΚΚΕ: «τέρμα στον φόβο, τον δισταγμό και στις αυταπάτες». (Βίντεο)

ΚΚΕ: «τέρμα στον φόβο, τον δισταγμό και στις αυταπάτες». (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 | 4:29 μ.μ.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε σήμερα η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός να μην υποκύψει στους εκβιασμούς που του γίνονται γιατί αν τελικά πέσει μπρούμυτα απ’ τους εκβιασμούς δεν θα σηκώσει το κεφάλι του για αρκετά χρόνια».

«Το σύνθημα που πρέπει σήμερα να υπερισχύσει στον λαό είναι κάτω η κυβέρνηση, κάτω τα κόμματα που υπηρετούν το κεφάλαιο, τα μονοπώλια, μακριά από τα κόμματα που καλλιεργούν αυταπάτες ότι μια κυβέρνηση προοδευτικών αριστερών δυνάμεων εντός των τειχών και κάτω απ’ την σκέπη των μονοπωλίων και εντός των τειχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι μπορεί να φέρει καλύτερες μέρες», υπογράμμισε η Αλέκα Παπαρήγα και κάλεσε τον λαό να βάλει «τέρμα στον φόβο, τον δισταγμό και στις αυταπάτες».

..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2011 στις 7:43 μ.μ.

«Το σύνθημα που πρέπει σήμερα να υπερισχύσει στον λαό είναι... μακριά από τα κόμματα που καλλιεργούν αυταπάτες ότι μια κυβέρνηση προοδευτικών αριστερών δυνάμεων εντός των τειχών και κάτω απ’ την σκέπη των μονοπωλίων και εντός των τειχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι μπορεί να φέρει καλύτερες μέρες»

Το ποιηματάκι το λέει καλά. Πάντα αναρωτιόμουνα και τώρα ακόμα περισσότερο: μήπως τελικά πληρώνεται για αυτό;

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2011 στις 8:11 μ.μ.

Γιατί δεν κάνετε μια συνεργασία ΚΚΕ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και άλλες αριστερές δυνάμεις ; Όχι ομως με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,Αλαβανο και τον κουβελη.Θα δημιουργηθεί μια τεράστια δυναμική που θα εκμηδενίσει τα ποσοστά αυτών των δυο , και η Ενιαία Αριστερά θα δίνη την προοπτική ανατροπής του πολιτικού σκηνικού της ελπίδας και της εξόδου από το μνημόνιο.Αφήστε μια φορά στην άκρη τις ιδεολογικές αντιλήψεις.Οι βασικές θέσεις είναι ίδιες και των δυο κομμάτων ,και τα ιδεολογικά τα βρίσκετε μετά.Θα υπάρξει μεγάλο ρεύμα από στελέχη που θα έρθουν μαζί μας για την αλλαγή των φαύλων.Αν είχατε σφυγμομετρήσει τον κόσμο θα βλέπατε ότι κάτι τέτοιο θα ενώσει τους πάντες ενάντια στα παπαγαλάκια και τα συμφέροντα, τολμήστε να κάνετε το μπαμ και να Σταματήσει αυτή η διχόνοια τόσα χρόνια επιτέλους.Το 74 το έκανε ο μπαμπάς Παπανδρέου κλέβοντας τα συνθήματα και της θέσεις της αριστεράς και πήρε τον κόσμο μαζί του εξαπατώντας τον αφού αστικοποίησε τις μάζες τότε και ρίχνοντας την αριστερά σε διάσπαση και σπέρνοντας τη διχόνοια.Έχοντας το ΚΚΕ να είναι ικανοποιημένο με το να παίρνει 8% και τον Συν να μπαίνει στη βουλή.Με το λέτε γενικά στον κόσμο Ανυπακοή δεν γίνετε τίποτα τώρα κάνετε εσείς την κίνηση ένωσης και ανακοινώστε το σχέδιο της επόμενης μέρας και τις συγκεκριμένες κινήσεις που θα μας βγάλουν απ το μνημόνιο καθώς και το δρόμο θα βαδίσει το έθνος μετά από αυτό.Εκτός αν δεν θέλετε να αλλάξετε το πολιτικό σκηνικό και δεν θέλετε να κυβερνήσετε τον τόπο και φωνάζετε για το θεαθήναι.

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2011 στις 8:39 μ.μ.

Μα έχει δίκιο σ' αυτό. Που διαφωνείς; Είναι δυνατόν να σ' αφήσει ο καπιταλισμός και οι αντιδραστικοί θεσμοί του να τον πολεμήσεις υπέρ εργαζομένων; Τι σόι ανατροπή θα είναι σ' ένα κλίμα καπιταλιστικό; Ή θα πάμε λάου, λάου;
Τσακαλόπαιο

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2011 στις 10:31 μ.μ.

Μα καλά, υπάρχουν άνθρωποι ακόμη που πιστεύουν ότι με κόμματα που πιστεύουν το ευρώ και την ευρωπαική ένωση (Συνασπισμός) μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο υπέρ των πολλών και αδυνάτων;

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2011 στις 10:57 μ.μ.

RED. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 6:50 π.μ.

Φίλε μου που λες μόνο για τον Συνασπισμό και για το Ευρώ. Έχεις ακούσει την Παπαρηγα τι θέλει ; Αν όχι σου λεω οτι δεν θέλει να βγούμε από το ευρώ σε δηλώσεις που εχει κάνει και αυτή και η Κανελλη ,το ίδιο έχει πει και ο Συν τα ίδια λέει,και δυο λένε οτι αν είναι απαραίτητο να βγούμε από το ευρώ.
Εκτός από την πρόταση που έκανα σε παραπάνω σχόλιο θέλω να πω στους φίλους εδώ μην γίνεστε " πρόβατα "
του καθενός κοιτάξτε τους και με άλλη ματιά και θα δείτε ότι κάνουν αρκετά λάθη και αυτοί,αυτά τα λάθη πρέπει να διορθωθούν δεν λέω ΚΑΤΙ άλλο.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 6:54 π.μ.

Eχω την εντυπωση οτι τρεχουμε και δεν φτανουμε..γιατι τωρα περικυκλωση της βουλης και οχι τοτε στο μνημονιο ,το μεσοπροθεσμο,μηπως ειναι λιγο αργα?Η κυβερνηση αυτη ηταν και τοτε παρανομη και ειναι και σημερα,γιατι με την παρουσια του το ΚΚΕ,ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ?

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 9:29 π.μ.

Μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια του µνηµονίου είναι αµιγώς «ελληνικά». Πρόκειται για τη «νοµική εισαγωγή» την οποία συνέταξαν οι καθηγητές κκ. Ευ. Βενιζέλος και Χ. Παµπούκης σε ένα γραφείο του πέµπτου ορόφου στο επί της λεωφόρου Μεσογείων υπουργείο Περιβάλλοντος. Σε αυτό το ηλικίας µόλις 10 ετών κτίριο, µε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό που αποπνέει την... αισιοδοξία της ένταξης στην ΟΝΕ, πολλά κυβερνητικά στελέχη βρήκαν κρησφύγετο εκείνη την ηµέρα. Το κέντρο της Αθήνας ήταν απροσπέλαστο λόγω των δακρυγόνων και των επεισοδίων που κατέληξαν το ίδιο απόγευµα στη δολοφονία τριών νέων ανθρώπων στο υποκατάστηµα της Marfin στην οδό Σταδίου.

«Θα γίνουµε Αργεντινή. Θα µπουν µέσα και θα µας σκοτώσουν» φώναξε ο κ. Θ. Πάγκαλος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο των τριών υπαλλήλων. Βρισκόταν στη Βουλή και δίπλα του οι βουλευτές που τον άκουσαν πάγωσαν, πιστεύοντας ότι ο όχλος θα εισβάλει και θα τους λιντσάρει. Είχαν υπολογίσει χωρίς την... κυρία Αλέκα Παπαρήγα! Η γενική γραµµατέας του ΚΚΕ, µονίµως καχύποπτη και προνοητική, είχε δώσει αυστηρές εντολές στην οµάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι γεροδεµένοι κοµµουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δηµοκρατία...

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 1:16 μ.μ.

Αν η κριτική στο Κ.Κ.Ε. ορισμένων όπως ο παραπάνω ανώνυμος, βασίζεται σε αρθογραφία της γνωστής αστικής φυλλάδας που λέγεται ΒΗΜΑ τότε μπορούμε να πάψουμε να αναρωτιόμαστε "Που στο καλό τα σκέφτονται όλα αυτά?!?!"

Χρ.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 1:57 μ.μ.

Το ΚΚΕ οργανώνει την Πέμπτη περιφρούρηση της Βουλής. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Το είπε η Αλέκα δεν θα εμποδίσει τους βουλευτές σε καμία περίπτωση.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 4:05 μ.μ.

Τους βουλευτε σιγουρα δε θα του εμποδισει το θεμα είναι αμα εμποδίσει το λαό να εισβαλη στο κυνοβουλειο

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 7:03 μ.μ.

RED .ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ,ΕΛΕΟΣ!ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΥΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΛΠ .ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ .ΑΛΛΙΩΣ ....ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ Σ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Μ Ο !

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 7:14 μ.μ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΑΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2011 στις 9:59 μ.μ.

RED .ΣΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger