Home » , » Από στόματα κοράκων ...

Από στόματα κοράκων ...

Από giorgis , Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 | 9:51 μ.μ.

Σιγά μην απουσίαζε το τηλεοπτικό κανάλι του Αλαφούζου από το μαύρο μέτωπο που έχει συγκροτηθεί ενάντια στον κινητοποιούμενο λαό που δίνει την μάχη ενάντια στην καπιταλιστική επέλαση.

Αφού, λοιπόν ο Σκάι παρουσίασε το ρεπορτάζ που παραθέτουμε σε βίντεο και μας δείχνει –με τον τρόπο φυσικά που επιλέγει το κανάλι το Φαλήρου- τις λαϊκές κινητοποιήσεις ανέλαβαν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ακριβοπούλου να μας «ανοίξουν τα μάτια» γιατί σύμφωνα μ αυτούς δεν καταλαβαίνουμε «πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση».

Οι λαϊκές κινητοποιήσεις είναι «εκδηλώσεις μάρκετινγκ και χάπενινγκ για τις οποίες οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν τους συνδικαλιστές» σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενώ το «ζητούμενο είναι η νέα κοινωνική πρόταση με γνώμονα το εθνικό συμφέρον ή πατριωτικό συμφέρον που είναι το ίδιο πράμα ..αλλιώς τελειώσαμε» όπως έκανε την βαθυστόχαστη διαπίστωση η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω απ’ τα λεγόμενα των τσιρακιών του Αλαφούζου. Από στόματα κοράκων …

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
12 Οκτωβρίου 2011 στις 11:41 μ.μ.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1340952

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2011 στις 12:20 π.μ.

http://www.livestream.com/stopcarteltvgr?utm_source=lsplayer&utm_medium=ui-play&utm_campaign=click-bait&utm_content=stopcarteltvgr
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger