Home » , » Ο Α. Σαμαράς, οι πολιτικοί του πρόγονοι και οι λαϊκές αντιδράσεις (Βίντεο)

Ο Α. Σαμαράς, οι πολιτικοί του πρόγονοι και οι λαϊκές αντιδράσεις (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011 | 4:27 μ.μ.

  Αν και κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε για «αναμόχλευση πολιτικών παθών» δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την δήλωση του Α. Σαμαρά που θορυβημένος από τις λαϊκές αντιδράσεις (Δείτε το βίντεο) λέει ανάμεσα στα άλλα: «όσοι χαίρονται που τραυμάτισαν την εθνική μας γιορτή, να ξέρουν ότι οι ίδιοι πλήγωσαν την εθνική μας υπερηφάνεια, οι ίδιοι αμαύρωσαν την εικόνα όλων των Ελλήνων, οι ίδιοι πρόσβαλαν τη μνήμη των ηρώων μας».

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το μήνυμα αυτής της επετείου και το οποίο τίμησαν σήμερα  χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα σήμερα, είναι η αντίσταση σε κάθε κατοχή.

Η 28 του Οκτώβρη είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό λαό και μέρα ντροπής για τους προδότες του. Και αφού ο Α. Σαμαράς θέλει να μας κάνει ιστορικά μαθήματα να του πούμε ότι οι πολιτικοί πρόγονοι του, ήταν αυτοί που πλήγωσαν την «εθνική υπερηφάνεια», συνεργαζόμενοι με τους κατακτητές. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει καμιά δήλωση του κόμματος του Α. Σαμαρά να καταδικάζει τους δοσίλογους ταγματασφαλίτες, τους Χίτες, τα καθάρματα που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές. Ούτε και η παράταξη του τόλμησε να αναγνωρίζει την Εθνική Αντίσταση για να μην θυμίσουμε τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Ν.Δ Φον Τσαγκάρη, ενάντια στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

«Μόνον οι εχθροί μας θα μας ήθελαν σήμερα διχασμένους» καταλήγει στην δήλωση του ο αρχηγός της Ν.Δ, παπαγαλίζοντας το ποίημα περί «εθνικής ομοψυχίας».  Δεν είναι φυσικά τόσο αφελής που να μην καταλαβαίνει ότι τα μηνύματα της σημερινής επετείου λένε ότι και σήμερα ο λαός πρέπει να αντισταθεί στους οικονομικούς δολοφόνους του ελληνικού λαού, σ’ αυτούς που ταπεινώνουν την «εθνική μας υπερηφάνεια» φέρνοντας γκαουλάιτερ (σ.σ.: διοικητές επί Χίτλερ των κατακτημένων από τους ναζί υπόδουλων χωρών), σ’ αυτούς που τον εξαθλιώνουν.
Καταλαβαίνει όμως πολύ καλά, ο πρόεδρος της Ν.Δ., ότι αυτά που αντιμετωπίζει η κυβερνητική συμμορία του ΠΑΣΟΚ θα τα βρει και αυτός μπροστά τους αφού σε περίπτωση που η Ν.Δ πάρει την εξουσία θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική που εφαρμόζει σήμερα ο κυβερνητικός κοινοβουλευτικός θίασος του ΓΑΠ.

Και τότε πάλι με φτάχτη γύρω τους τις δυνάμεις καταστολής να τους φυλάνε από τον «εχθρό λαό» θα πηγαίνουν στην τελετή για τον γιορτασμό της επετείου της 28ης Οκτώβρη.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Alsino
28 Οκτωβρίου 2011 στις 5:15 μ.μ.

http://img213.imageshack.us/img213/4520/mprabo.jpg

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2011 στις 11:06 μ.μ.

"Αλήτη προδότη Σαμαρά". Αυτό ήταν το σύνθημα της νέας δημοπρασίας τη δεκαετία του 90. Μπατσοκ, νέα δημοπρασία και δεκανίκια είναι μαζί στο μεγάλο κόλπο της πτώχευσης. Και μαζί θα συντριβούν. Η ώρα της Αριστεράς είναι τώρα. mitsos175.

Μιχάλης Καράπας
29 Οκτωβρίου 2011 στις 8:11 π.μ.

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ με τσόντα τη Μπακογιάννη και το Κουβέλη έχουν στήσει πάρτυ πάνω στη πτώχευση του λαού...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λαέ τώρα! Παντού! Μην αφήσουμε σε ησυχία αυτούς που μας έχουν βάλει στην κρεατομηχανή του ΔΝΤ, της ΕΕ, και των τοκογλύφων να μας πολτοποιήσουν τις ζωές μας, μην αφήσουμε αυτούς που σπέρνουν πείνα και ανεργία να μας θυσιάσουν στο βωμό του υπερκέρδους του κεφαλαίου.Με καθολικές και συνεχείς δυναμικές αντιδράσεις θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ όπως οι αντάρτες μας στα βουνά το '40,όπως οι φοιτητές μας στο Πολυτεχνείο το '73. Και να'στε σίγουροι ότι από κάπου εκεί ψηλά χαμογελούσε χθες ο Άρης...Ας τον κάνουμε να χαμογελά συχνότερα!!!

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2011 στις 9:08 π.μ.

mitse 175 ποιας αριστερας?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger